Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 g3 turnesinde 2000 yılında(eric johson'ın olduğu) çalınmış bi van halen cover'ı var.şarkının adını hiçbir yerde bulamıyorum bileniniz var mı?[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 30 Ekim 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 çaldığı şarkıyı bilmeden van halen coverı oldugunu nerden bildin ilginç[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 çünkü idtag de van halen tribute yazıyor.tamam mı zeki arkadaşım benim?[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tamam canım kardeşim[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Norton_Antor, 30 Ekim 2004 20:51 tarihinde demiş ki: tamam mı zeki arkadaşım benim? ne demek ki bu şimdi? hani sevgi saygı?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: birinci_ben, 30 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 30 Ekim 2004 20:51 tarihinde demiş ki: tamam mı zeki arkadaşım benim? ne demek ki bu şimdi? hani sevgi saygı? yardımcı olmayacaksanız hiç cevap yazmayın....yorum istemiyorum yardım istiyorum...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar