-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bu olay hala yapılabiliyomu,yapılıyosa nası yapılıyo dikkat edilmesi gerekenler neler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yapılıyor arasıra rastlıyorum yapanlara[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bende rastlıyorum :) geçen gördüm ondan sordum da nasıl yapılıyo golem i heal etmek gerekiyomu ,bende healing olarak sadece spirit speak var mesela olmazmı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 golemi heal etmek gerekiyorsa ss ile yapabileceğini pek sanmıyorum :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 %100 poisoning damage olan bir silah bulursan heal sorunu yok :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 skil kac olunca kaca kadar iyidir golemle skil train.birde mandrake ubws butcher knife war bende posion 100% dam isim bitince kullana bilirsin europada istiyorsan.[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 golemlerde %100 poisoning resist var zaten dikkat edersen %100 poison dmg veren silahlar, %100 energy cold hede hödö veren silahlardan daha pahalı işte nedeni bu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 iyide silahın bi durability si var, nereye kadar vur vur tamir et,[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 powder of fortification;)[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 100 lemen lazim abi skili yoksa ramak gain olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: -Mandrake-, 29 Ekim 2004 23:13 tarihinde demiş ki: iyide silahın bi durability si var, nereye kadar vur vur tamir et, sanırım karşı taraf zarar görmedikçe silaha bir şey olmuyor(veya goleme özel uygulama çekmiş osi :) ) 2-3 kişiyi takip ettim golemle çalışan ve 1 durability bile düşmedi silahlarında[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yahu abisi düşse nolur ki repair de cart ful olsun silah. bs charım yok deme heralde bütün türklerin var . hadi yok diyelim al bikaç repair deed bitsin. bende 100 poison katana ve crossbow var ama kascak bişi kalmadı zaten 120 oldulardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 benim yok bs charim ehe :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 o halde en pratik çözüm repair deed. bildiim kadarı ile deedi yapanın skili de önemli. o halde ne yapıoruz gidip legendary olanından buluyoruz ve yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar