Marlyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Son zamnlarda bilgisayırmda program calısmadığı halde cpu %100 oluyor ve bilgisayırmda herhangi bir oyunu dahi oynamak zor oluyor battlefield 3 gibi bir oyunu ekran kalitesi full yuksekte oynarken şimdi oyuna zor giriyorum bunun nedenleri ne olabilir yardım edebilecek biri varmı ? Bilgisayarımın özellikleri İntel core 3.2 ghz Ekran kartı = AMD Readon HD 6850 serisi Ram = 4GB Anakart = ASUS Ve Windows 7 ultumate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 spy falan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Fistan haklı, virüs trojan spy falan arat işte bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kasayı yan yatır virüs varsa akar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 yanlış öneriler vermeyin, kasaya gliserin dökecek ve kasayı içi yukarı bakacak şekilde yan yatıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marlyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 bilgisayarımda hic bilmediğim "PresentFrontcache.exe" adında tam %70 cpu cekiyor ne oldunu bilen varmı ancak işlemi durdur diyerek kapatabiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 malwarebytes.org dan malwarebytes indir, yükle ve update et. sonra windows'u safe mode açarak full tarama yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar