Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 valla ben de kesin arsenal gözü ile bakıyordum ama manchester utandırdı beni ne diyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 sadece seni diil benide utandırdı.. Wenger beraberlik parolasıyla çıkmış..Ünvanı korumak için çıkmış.. yazık oldu.. cidden üzgünüm..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 LOL bu derbi mahvetti 2 takımı da manchester porthmouth a 2-0 yenildi arsenal ise southhampton ile 2-2 berabere kaldı highbury de 1-0 a yatayım derken 1-1 yaptı south' sonra 80 lerin sonunda 2-1 yaptı south dedim maç gidiyor derken uzatmada 2-2 yaptı arsenal.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya yuh dıyorum başka birşey demiyorum. oha dıyorum arsenal. gitti ligin sonuncu takımına yenılıyordu az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tam lider oluyorduk van persie geldi atti 2-2 oldu yok boyle birsey neyse 1 puan kaldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 heh piskoloji ne kadar etkili be. gittiler sonuncu takıma yeniliyorlardı iyice çökeceklerdi ama 10 saniye kala atınca belki de toparlanacaklar bu çöküşü 2 hafta yaşayacaklar sadece. ilginç oyun futbol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hehe chelsea gençliği çok bekler, haftaya arsenal bu cenabetliği üstünden atacaktır :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar