Luxor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Akustik bas gitar almayı düşünüyorum, tavsiyesi olan var mı? Pahalı olmayan bir akustik bastan da güzel tonlar alabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bütçe söyle yardımcı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Bütçe 500-600tl civarı diyebilirim. Ama o fiyata alacağın akustik bas gitar aldığına değmez derseniz hiç girişmeyeyim bu işe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 yo değer de, türkiyede çok yelpazen yok. alacağın alet yamahadır ibanezdir washburndür falan. fiyat/performansı iyi akustik basslar türkiyede yok. yalnız akustik bass için de amaçlı bi kullanım gerek. nerede kullanacaksın? kafanda belirli bişey yoksa tat vermez pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 akustik bass almak yerine pasif manyetikli bir bass gitar ve akustik bir pedal al daha efektif olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Amacım gitar amfisi kullanmadan da bas gitar çalabilmek. Evde pratik yaparken apartmanda oturduğumdan, dolayısıyla sesi fazla açamayacağımdan verim alamam herhalde? Akustik bas gitarı tatile yada evden uzakta bir yere gidersem de götürebilirim ve kullanabilirim diye düşündüm. Ama dediğiniz gibi fiyat/performans açısından uygun gitar bulmak imkansız ise, boşu boşuna sokğa para atmayayım tabi. Zaten biraz da onu öğrenmek için açtım bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar