Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Patiler patiler güzel patiler..Sizden sitemdeki bir sorun üzerine yardım talep ediyorum..Siteme çok güzel bir phpplus portalı kurdum..Amaaa temayı değiştirmek istediğimde çok dandik bir görünüme kavuşuyor nedeni nedir? www.talonofdragon.tk Reklam değildir[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. [Bu mesaj Freya tarafından 30 Ekim 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 galiba düzgün yükleyememişsin. misal css dosyası bulunamıyor.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Mum_Chamber, 30 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki: galiba düzgün yükleyememişsin. misal css dosyası bulunamıyor. +1[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar