BaaL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ya anadolu da 100 kişinin yemek yiyebileceği düzgün , kişi başı 30tl civarı çıkabilecekleri bir restoran tavsiyesi verebilir misiniz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Kartal-Maltepe sahil yolunda güzel mekanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Küçükyalı sahilde şenol kolcuoğlu var, adana metrelik kebap, menü fiyatı 40 tl fiks. Eğer 100 kişi gidiyorsan bence indirim alırsın bi konuş derim hem götürdüklerin diplerine kadar doyarlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Kartal'da, Pelit'in ordakilerin hepsi benzer. Vesta, Kumluk, Kolcuoğlu, Köz Kanat. Bunların dışında Bostancı'da var, Dostlar falan. Ortalama 30-40 arası değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kolcuoğlu oldu teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kolcuoğlu demeye gelmiştim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 abi orası restoran değil kebapçı diye trollesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kolcuoğlu demeye geldim, denmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar