interperez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sevgili seks, onbir saatlik yolculuktan sonra nihayet otobüsten indim. öğlen sıcağında yazlık belde garajları nasıl olur bilirsin; betondan, tabeladan, araba motorundan yansıyan sıcağın kol gezdiği ama senin asla ve asla bulunmadığın, uğramadın yerlerdir buralar bu saatlerde... birazdan içi kaynayan toros taksiye veya bir minibüse binip seni bulabileceğim yerlere doğru yol almayı umuyorum... ben yorulmuyorum, bıkmıyorum... ne olur sen de beni beklemekten yorulma, bıkma... daima ve hep senin olan ercan (ercanın)
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bu nasil mektup. sayilmaz bastan yaz.
interperez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sevgili seks, bugün mayomda biriken kum tanelerine bakarken durup dururken aklıma geldin... ben denizde oynarken, yüzerken dalıp çıkarken hissettirmeden gelip dolmuştu mayomun içine haylaz kum taneleri... "acaba" dedim kendi kendime "seks de bir gün hiç beklemediğim bir anda, hiç beklemediğim bir yerde karşıma çıkıp; "bak erco geldim işte sonunda" der mi? diye düşünüp kendi kendime gülümsedim. şimdi ılık bir duş alıp uyuyacağım. yarın erken kalıp sahile gidicem. sanki seni hiç beklemiyormuş gibi yüzüp kornet, magnum filan yiyicem... peki ya sen? ercan (ercanın) abi umut sarıkaya ya sdf.
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sekseksekereekten bade süzerekteeen
copry Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 AHAHAHHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH :D Ay günüm şenlendi yaşasın
Öne çıkan mesajlar