PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arafat ölmemelidir. Filistinli ve Müslüman insanların hakkının (bence) en büyük savunucusu daha 5-10 sene lazım bu dünyaya. Halkının özgürlüğü için bir mağarada mum ışığında sağlığını yitirmiş liderlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Haydi Yaser baba, dayan biraz daha...[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bi kere Arafat ölmemelidir ne demek? (ehue) İkincisi tekrar soruyorum , bu adam kendi topraklarını kendi elleriyle satmamış mıydı en büyük düşmanına?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Asteroth, 29 Ekim 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Bi kere Arafat ölmemelidir ne demek? (ehue) İkincisi tekrar soruyorum , bu adam kendi topraklarını kendi elleriyle satmamış mıydı en büyük düşmanına? Ölmemelidir - Öl(fiil kök) + -me (olumsuzluk eki) + -meli(gereklilik kipi eki) + -dir (ek fiil) Ben de tekrar soruyorum : Sharon'a kafa tutan tek adam kimdir?[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ben kelimeyi ek ve kök olarak ayırınız dedmemiştim , ne demek istediğini sormuştum ama neyse... Sıradaki sorumuz; Kendi açgözlülüğünle yarattığın bir canavara karşı savaşmak kahramanlık mıdır?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Sharon a da Arafat a da kafam girsin[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 29 Ekim 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ölsün nabalım.Bi gün bizde ölücez !!![signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ne kadar açgözlüymüş ki mum ışığında ölümü beklemiş günlerce.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! [Bu mesaj potatiumk tarafından 29 Ekim 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ben sana 1-2 sene önceki olayı sormuyorum. İsrail nasıl ortaya çıktı oraya dön bakalım, ondan sonra çektiği sefaletin nedeninin kendisi olduğunu görünce aynı şeyleri diyebilecek misin bakalım[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Doğrudur daha yaşım ufak , o kadarını hatırlayamıyorum; ama ARAFAT FOREVER[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kan kanserinden kurtulan varmıdırki?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 evet kan kanserinden kurtulan insanlar var. said: Asteroth, 29 Ekim 2004 23:20 tarihinde demiş ki: Ben sana 1-2 sene önceki olayı sormuyorum. İsrail nasıl ortaya çıktı oraya dön bakalım, ondan sonra çektiği sefaletin nedeninin kendisi olduğunu görünce aynı şeyleri diyebilecek misin bakalım e madem bu kadar şey biliyorsun anlat bakalm nasıl kurulmuş israil. merak ettim.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arkadaşlar şimdi bu toprak satma olayına çok yönlü bakmak gerekir.Arafat'ın satıp satmadığı hakkında bilgim yok ama İsrail'in o toprakları satın almasında başta ABD olmak üzere pek çok ülkenin rolü var.Takdir edersiniz ki;Arafat'ın bu ülkelere kafa tutması pek mümkün değildi.Benim başka bir sorum ise;Arafat'ın sıfatı neydi ki;Filistin topraklarını satma yetkisini elinde bulunduruyordu?Biri sağlam bir bilge versin lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bütün filistinliler ölse umrumda olmaz zira. Ancak bütün israilliler ölürse birazcık sevinebilirim.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 heralde arafat gidici.Saronu simdi gormek isterdim.Kesin bir elinde purosu diger elinde viskisi bu mutlu anı doya doya kutluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Her canlı ölümü tadıcaktır.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: TooRan, 30 Ekim 2004 12:10 tarihinde demiş ki:Benim başka bir sorum ise;Arafat'ın sıfatı neydi ki;Filistin topraklarını satma yetkisini elinde bulunduruyordu?Biri sağlam bir bilge versin lütfen... israil 1948 de kurulduğunda arafat mısır'ın başkenti kahire deydi, 19 yaşındaydı ve muhtemelen bir lise öğrencisiydi. artık nası sattıysa toprakları.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: onlyreal, 29 Ekim 2004 22:45 tarihinde demiş ki: herkes gap bolgesindeki yahudilerle bozmusken kafayi esas tehlike suriyelilerin aldigi topraklar ozellikle hatayda. bu kanun iyimi oldu kotumu oldu bilemedim avrupa birligi icin sartta yani ne bileyim ya gun gelicek adamlar bu topraklar bizim paramizla aldik diyip cikicaklar isin icinden. Filistin sınırdan bütünüyle toprak satıyor.Türkiye'nin sattığı toprağın üst katmanı ve anlaşmalı satıştır.Bu anlaşmada epey sınırlı,toprağın bilmemkaç metre altına kadar iznin var deney yapamazsın falan filan diye uzuyor.yani öyle endişe edilecek birşey yok olağanüstü bir durumda hepsi geri alınıyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Gazetede gördüm bugün insanlar uğurluyordu kanser diyorlar sanırım. şifa dileriz ne diyelim.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Naa, 29 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: -Yahudiler hic bir zaman topraklarında huzurlu uyuyamayacaklar. Artık bu din, duygu ayakları pek yemiyor. Rasyonalist bir dünyada yaşıyoruz. Kimin füzesi var o yener o rahat uyur. Taşla sopayla kazanılmıyor artık savaşlar. Bu bir gerçek.. Kimin nükleer başlığı varsa o korkutur. Yoksa bir oturuşta 2 kuzu yiyen adamlar değil...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Kısaca, iman gücü artık para etmiyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Asteroth, 29 Ekim 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Bi kere Arafat ölmemelidir ne demek? (ehue) İkincisi tekrar soruyorum , bu adam kendi topraklarını kendi elleriyle satmamış mıydı en büyük düşmanına? tam hatırlamıyorum ama arafatın onla bi ilgisi yok. arafat bm ve israilinde onayıyla filistin kurtuluş örgütünün başına getirildi.olayı o yani(israilin mısır sınırına kadar girmesinden sonra sanırım)[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 30 Ekim 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Rahan, 30 Ekim 2004 14:29 tarihinde demiş ki: said: TooRan, 30 Ekim 2004 12:10 tarihinde demiş ki:Benim başka bir sorum ise;Arafat'ın sıfatı neydi ki;Filistin topraklarını satma yetkisini elinde bulunduruyordu?Biri sağlam bir bilge versin lütfen... israil 1948 de kurulduğunda arafat mısır'ın başkenti kahire deydi, 19 yaşındaydı ve muhtemelen bir lise öğrencisiydi. artık nası sattıysa toprakları. buyrun burdan yakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar