Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Light Saber kimler istiyor?

nostabinda

Öne çıkan mesajlar

lightsaber bildiimiz saber mi yoksa oyun icerisinde falanmi diyecem daha oyunda alamamissindir ki sanirim o plastik seylerden sw fani olarak elindeki tüm saberlere talibim =)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

Luke Skywalker'ın Kullandığı Lightsaber :

Official reproduction of Luke Skywalker’s lightsaber from Star Wars: The Empire Strikes Back.
Enhanced glowing blue blade with realistic power-up and power-down light effects. The power-up and power-down light effects are produced by a string of 64 super-bright LEDs that ignite sequentially inside the blade.
Features five motion sensor controlled sound effects digitally recorded from the movie: power-up, idle hum, swing, clash, and power-down.
Blade has 3 built-in motion sensors for super sensitivity: 2 for detecting movement and 1 for detecting the impact of the blade.
Durable metal hilt looks and feels like a real lightsaber.
Sturdy blade is permanently attached to the hilt.
Approximate dimensions: 44.3” L x 2.2” H x 2.1” W.
Comes with a handsome stand for tabletop or wall display.
Uses 6 AA batteries (not included).

Darth Vader'ın Kullandığı Lightsaber :

Official reproduction of Darth Vader’s lightsaber from Star Wars: A New Hope
Glowing, bright red blade ignites with realistic power-up and power-down light effects
Authentic lightsaber sound effects digitally recorded from the movie
Features four motion sensor controlled sound effects: power-up, idle hum, clash, and power-down
Durable metal hilt looks and feels like a real lightsaber
Sturdy blade is permanently attached to the hilt
This special lightsaber comes with a custom-designed display stand

Mace Windu Lİghtsaber :

Official reproduction of Mace Windu’s lightsaber from Star Wars: Attack of the Clones, Episode 2.
Enhanced glowing purple blade with realistic power-up and power-down light effects. The power-up and power-down light effects are produced by a string of 64 super-bright LEDs that ignite sequentially inside the blade.
Features five motion sensor controlled sound effects digitally recorded from the movie: power-up, idle hum, swing, clash, and power-down.
Blade has 3 built-in motion sensors for super sensitivity: 2 for detecting movement and 1 for detecting the impact of the blade.
Durable metal hilt looks and feels like a real lightsaber.
Sturdy blade is permanently attached to the hilt.
Approximate dimensions: 44.3” L x 2.4” H x 2” W.
Comes with a handsome stand for tabletop or wall display.
Uses 6 AA batteries (not included).

-----------------------------------------------------------
Şİmdilik bunlar var arkadaşlar en son getirttiğimde 200 dolardı satış fiyatımız fakat isteyen olursa tekrar fiyatları buraya yazarım.Ama min 200 dolar fazlada deişceğini sanmıyorum.Şirketin daha bir çok ürünü var özel isteğiniz olursa onlarada bakabilirim.[signature][hline]..:: Respect ::..
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini kaca veriyorsun?[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

[Bu mesaj tAKA tarafından 21 Ekim 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

3ündende birer tanemi?Dediğim gibi bi gun belirleyelim.Mesela cuma gecesi son olsun.Cumartesi ben adamlara mail cekiyim.toplam sayı belli olursa indirim olabilir.O zaman kesin fiyatı öğrenirim size belirtirim.Ona gorede kararlaştırır bana haber verirsiniz.[signature][hline]..:: Respect ::..
Sosyal ağlarda paylaş

3 ünden birer tane evet toplam sayiya gore sor bakalim ne yapacaklar bende sadece dooku limited edition var su anda[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Sosyal ağlarda paylaş

bide şey diye biliyorum ben saber 110$ 90$ getirtme ücreti bunu cok sayida alsak getirtme ücretinde kesin iyi bi yuvarlama yapilir[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar şevkinizi kırmak gibi olmasın ama 1 adetten fazla gönderilerde gümrükten geçişlerde VERGİ alınıyor ve bu oran 50% 'yi aşabiliyor.Üstelik gönderen kişi "Oyuncak " diye belirtmez ise işiniz inanılmaz zor.Gümrük memuruna anlayana kadar akla karayı seçiyorsunuz.Haberiniz olsun...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

İşte derdim o zaten.Nekadar cok sayı sölersek o kadar indirim yapıo adamlar :) O yüzden sayı belli olursa ona göre bi fiyat isticem.Bide buarada resmini koyduğum special edition var ama suan ellerinde yokmus.Orjianl el yapımı.

SOLD OUT

460 dolardı ama yeni seride nedir fiatı bilemicem.[signature][hline]..:: Respect ::..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ramocan, 21 Ekim 2004 01:45 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar şevkinizi kırmak gibi olmasın ama 1 adetten fazla gönderilerde gümrükten geçişlerde VERGİ alınıyor ve bu oran 50% 'yi aşabiliyor.Üstelik gönderen kişi "Oyuncak " diye belirtmez ise işiniz inanılmaz zor.Gümrük memuruna anlayana kadar akla karayı seçiyorsunuz.Haberiniz olsun...

Onu en son ayarlamıştık tabi hiç kesinlik olmuo bu işlerde.önemli olan adamlar ne fiyat vericek![signature][hline]..:: Respect ::..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi fiyatı alalım lütfen.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Double bladed varsa (ki 2 katıdır fiyatı) ona talip olabilirim, yoksa vader.
Ama dediğim gibi fiyata bakar ve çok umutlu değilim çünkü zaten 2 hafta sora alacağım bilg girecek direk[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

beyler buradaki 35 dolarlıklarla 400 dolarlıkların farkı ne?
35 liklerden 2-3 tane sipariş edicem ben eğer tek fark rare olmasıysa. Bi de ışık çıkarma olay ıfalan var mı?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bunlar 45% oranında ufaltılmışları sanırım. Öyle de kötü ya :( Limited bilmemne edition falan olmadan orjinal boyutta kaça var ki?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...