Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 cookie based bi session yazdım ondan önce phpnin session fonksiyonlarına bakmamıştım aslında session fonksiyonları ile tekrar yazsam iyi olur ancak browserin kapanması olayını algılamadaki rutin nedir onu çözemedim browser id türevi bişi sanırım ama nerden çıkarıcam onu bu konudaki diğer püf noktalar filan nelerdir...[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 cookiey set ederken sadece ilk iki argümanı verirsen, o cookie yada session browser kapanınca silinir. olay bundan ibarettir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 sadece php session kullanırsanda session timeout olduğunda server da tmp de tutulan session dosyası silinir. her zaman için cookie den daha iyidir diye düşünmekteyim ama cookie ye mecbur kaldığın durumlarda olacaktır muhtemelen. (örnek : beni hatırla olayı)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 saol neter ve kavel[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar