kaisersoze Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Evet başlıkta yazıyo . Ankaradayım ama maltepe pazarı kapandığından beri bu tarz programları bulamaz oldum . Bilen varsa nerden alabileceğimi söyleyebilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 visual basic.net bir yazılım dilidir, muhtemelen senin aradığın visual studio.net (integrated development environment) istanbuldan bir tanıdığına aldırıp kargo ile kendine göndertebilirsin.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 maltepe pazarı kapandımı ? uff ayvayı yedim şimdi . 3 aydır falan gitmiodum nerden bulcas artık programları bea :( (ankara dakinden bahsediyosun sanırım ?)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar