Kraven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Oyuna başlamayı dusunuyorum ama hala gelgitlerdeyim... Gelsemmi kassamı diye 2 arada bi dere kaldim. =) parası sorun degil pve kismi hic deil sadece pvp olmamasi bir taraflarımda bile degil =) merak ettigim oynuyanlardan harcanılan zamana degermi ? P.S. = Olumlu 2 yanıta başlıyacak durumdayım ama genede sorayım dedim umarım kızmazsınız =) Ps2 = Sirplaya'm eski dostum yorumun cidden onemli benim icin ona gore =) mesajını bekliyorum =)[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 wtf?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Eğer canın oynamak istiyorsa oyna.. Kendini kontrol edebilmen ve zamanını düzgün şekilde ayarlayabilmen gerek.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Kraven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Pff formu buraya taşımışlar ben bunu City of Heros icin acmiştim oraya açmştım hatta pardon baylar hiç bir yeri kirletmek istememiştim =( neyse görünüş o ki oradkiler başlamamı istemiyor =)[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay
micha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Oynama gencligine yazık olur.[signature][hline]To be or not to be
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 canın ne istiyorsan onu yap engeller koyma kendine gizleme gizleme sende oynamak istiosun ehujah kasmaya başlamışsın bile belli kaç oldu skiller =/[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Öne çıkan mesajlar