Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo Net Sorunsalı

kfg

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta bir arkadaşın bilgisayarına format attık ve şu an nete giremiyoruz. Ben kendi bilgisayarımdan atıyorum mesajı. Modem online ve ip adresi de alınmış fakat hiç bir sieye giremiyor. Ara sıra icq ya bağlansa da hiç bir siteye bağlanamıyor. Ne yapmamız gerek ?

[Bu mesaj kfg tarafından 28 Ekim 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Reset atmakla olmuyor. Artık kaç kere reset attığımızı unuttum.
DNS ayarı nasıl oluyor eğer sorunun bu olduğunu düşünürsek?
(Ben bunları bu surunun sahibinin kuzeni olduğum için biliyorum. Yani bu topic i başkası açtı sen kimsin demesin diye)[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

Format atar atmaz service pack 2'yi kurun sorununuz geçer gibi düşünüyorum. Benimde başıma gelmişti ve o worm denen şey bütün internet bağlantımı sömürüyodu. Bide eğer becerebilirseniz kablonetin sitesine girip oradan worm leri temizlemek için bi program var onu indirip kurun. Diskinizi scan edin ondan sonra service pack 2'yi, gerekli yamaları indirin.[signature][hline]The Crow
Sosyal ağlarda paylaş

Ethernet kartın onboard ise ip takılması olur surekli.Kablo neti arayıp modeme restart attır diyecem de en saglamı 10$ a ethernet kartı al.
Eger ethernet kartın ayrı ise,buyuk ihtimalle virus girmistir.Blaster diyoruz bunlara senin portunu random olarak baska portlara dagıtır.Baglantı hızın cok duser.Format atman gerek veya kablo netten adamalr port u bir sekilde gonderilen byte i bir port a sabitliyorlardı bilgim yok.Kablo dan adam cagırman gerek. ;)[signature][hline]To be or not to be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...