kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Geçen hafta bir arkadaşın bilgisayarına format attık ve şu an nete giremiyoruz. Ben kendi bilgisayarımdan atıyorum mesajı. Modem online ve ip adresi de alınmış fakat hiç bir sieye giremiyor. Ara sıra icq ya bağlansa da hiç bir siteye bağlanamıyor. Ne yapmamız gerek ? [Bu mesaj kfg tarafından 28 Ekim 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bana her format attığımda oluyor bu herseferinde de çok kolay çözüyorum ama her seferinde nasıl çözdüğümü unutuyorum :D Galiba ethernet kartını tanıtmakla ilgiliydi...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bilgisayar şu an bağlı olan tüm ethernek kartını ve modemi bağlı ve sorunsuz çalışıyor olarak görüyor, zaten icq ya msn e filan girebiliyor ama sitelere giremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 DNS problemi olabilir hicbi site acmiyosa[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 modeme bir reset cak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Reset atmakla olmuyor. Artık kaç kere reset attığımızı unuttum. DNS ayarı nasıl oluyor eğer sorunun bu olduğunu düşünürsek? (Ben bunları bu surunun sahibinin kuzeni olduğum için biliyorum. Yani bu topic i başkası açtı sen kimsin demesin diye)[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 banada ilk yukledigimde oyle olmustu xp yse worm oluyodu sanırım onun progranımda burada artın bulurusunuz[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Format atar atmaz service pack 2'yi kurun sorununuz geçer gibi düşünüyorum. Benimde başıma gelmişti ve o worm denen şey bütün internet bağlantımı sömürüyodu. Bide eğer becerebilirseniz kablonetin sitesine girip oradan worm leri temizlemek için bi program var onu indirip kurun. Diskinizi scan edin ondan sonra service pack 2'yi, gerekli yamaları indirin.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ethernet kartın onboard ise ip takılması olur surekli.Kablo neti arayıp modeme restart attır diyecem de en saglamı 10$ a ethernet kartı al. Eger ethernet kartın ayrı ise,buyuk ihtimalle virus girmistir.Blaster diyoruz bunlara senin portunu random olarak baska portlara dagıtır.Baglantı hızın cok duser.Format atman gerek veya kablo netten adamalr port u bir sekilde gonderilen byte i bir port a sabitliyorlardı bilgim yok.Kablo dan adam cagırman gerek. ;)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar