Grom Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 msconfig komutuyla "başlangıç" bölümüne geldiğimde ordaki bazı prog.ların silinmesini istiyorum bunu regedit komutuyla nasıl yapabilirim? Aynı şekilde bir de oyunları registeryden silmek istiyorum. Bu 2 soruyu açıklarsanız sevinirim[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 msconfig de gördüğün şeyleri regedit de CTRL + F yapıp aratıp silebilirsin, F3 e her basışında bir sonraki sonuca gider, sonuç kalmayana kadar silesin klasörlerle birlikte ama dikkatli olman lazım manual bir yöntem olduğundan.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Manual olduğu için sordum zaten. Yanlış bir şeyi silmiyim diye[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar