Meov Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Arkadaşlar pony level başlığıda var biliyorumda hiç rağbet görmüyor :) şuan hell zorluğundaki pony leveldan ilevel kaç itemlar düşüyor acaba? farmlamak mantıklı mı ona göre staffı alıcamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 hell act4 ayarında işte ilvl60a kadar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 peki inferno staffı alınca hellde açılıyor değil mi? ilevel 62 flm düşse ne tatlı olurdu o pony level ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 İlk staff'ı yaptıktan sonra, belli bir para ödeyerek daha üst zorluk seviyeleri için olan versiyonlarını yapabiliyorsun. Daha üst zorluk seviyelerinin planlarını da Prime Evil görevine geçtikten sonra (daha önce de olabilir, emin değilim ama ona geçince gördüm ben ilk) şehirdeki potion satan adamdan alabiliyorsun. Yani inferno pony level'ı açmak için infernoda o göreve gelip o merchant'tan o planı alman gerekiyor ya da infernoya geçtikten sonra başkası sana açacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 inferno planı var ki bende zaten o sıkıntı değil bir yerde okumuştu inferno için olan staff diğer zorluk seviyeleri içinde hizmet ediyor size tarzında.. hell pony 62 ilevel flm drop olsaydı şimdi yapıcaktım hellish staffı o yüzden sordum tam 500k var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Hell staff'ı yapmadan infernoyu da yapamazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 hell pony boşver sen az buçuk ahden item ayarla act 1 warden/butcher farmla. daha sonra eline az para geçince de act 3 e geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 2 haftadır warden butcher farmlıyorum yok drop anasını satayım.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar