Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Oyun içinde aldığım birkaç ss'i paylaşayım dedim,hem başlamayı düşünen insanlar içinde iyi olur :) Sizde sizinkileri koyarmısınız Midgard bölgesindeki dev Dragon raide giderken Tabi bazı zekiler sayesinde bu dragon bizi 20 saniye sonra yedi :) Kule ele geçirirken(millet içerde kapışıyo ben dışarıyı kolluyorum) Tek başıma kule savunmaya çalışırken (yuh) Ezip geçti adiler İtalyanlardan bıkanların yakarışları[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 alb SI dragon. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotagewildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Hastasi oldum domuzlarin ya cok guzel :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Emektar serverimizden eski goruntuler...Balik istifi cesetler :).Baya eski bi resimdir iconlardan anlasilabilecegi üzere. ------------------------------------------------------------ Daoc baris,dostluk ve kardesliktir. ------------------------------------------------------------ NF den sonra bircogumuz eski Port beklerkenki geyiqleri ozlemisizdir :) ------------------------------------------------------------ Burdada daocla ilgili sevdigim birkac karikatur var;KnifePallieSaucePianoRvR[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 negunlerdi be onlar :)[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar