McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Şu yüzgeçli yaratıkların mekanına kanalizasyondan giridiğimiz bölümde. Hani glyp. key arıyoduk. Orda special lootlardan birini bulamıyorum. Battle Horn'u buldum ama diğerini bulamıyorum kafayı yedim. zaten sinirden haritada adam bırakmadım az kaldı onlarda önemsiz zaten. 2 gündür gözümü kapatarak istediğim yere gidecek hale geldim ama bulamıyorum special lootlardan birini. O değil 2 tane nesli tükenmesin diye bıraktım o yüzgeçli yaratıklardan onları da gebertecem.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Tiyatronun orada hani iki insan konusuyor ya onlarin bulundugu yerde büyük bir gem var duvarda hemen =) bende o bölümde delirmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ohh sağol ya ben de libary'de yerdeki bi kağıtta okumuştum salon duvarında yukarda diye. Tırmanmadığım duvar kalmamıştı diye düşünüyodum bakalım orda mı alet :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 /çözdüm :) [Bu mesaj Bıshop tarafından 30 Ekim 2004 06:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar