Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdide üsküdar amerikan topiği

Sinank

Öne çıkan mesajlar

ha k1zlar1m1z da gzl de1ld1r
hep sorarlar solem1s ol11m
en gzl k1zlar frans1z okullar1nda oluo
nedendir bilinmez[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

abi illa insanlara of of karşımdakini nasıl sindirdim diye göstermek için burdamı tartışmak zorundasınız diğer insanlarla hiç alakası olmayan bir konuyu gidin özelden kavga edin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

her okulda iyi ve kötü insanlar olcaktır ama ortalama olarak en iyi okullardan biri üsküdar amerikandır
bence diğer iyi okullar robert koç ve almandır, diğer okullar geyikimsidir
avusturya da baya iiymiş sanırım, ortaokulda sevgilim latince okuodu avusturyada, hebele hebele hebele olmuştum latince okudunu duyunca

yukarıda saydığım okullardan olanlar hep "en iyi benim okulum ben hiper karizmayım extrem akarım" der
pati'de açılan bütün okul topicleri aynı şekilde bitmiştir
benim fikrime göre bu okullar arasında anormal bi fark yok, ama ben bi daha lise okuycak olsam ya üsküdar ya da roberte girerim
üsküdara giren arkadaşlara da başarılar dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 26 Ağustos 2004 10:40 tarihinde demiş ki:
ve kesinlikle iddia ederim bizim oldugumuz sinavlari baska okullara ver robert dahil pit pit dokulurler

hodri meydan ehehehe[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bir alman lisesi yönetimi bir bombaya daha imza attı ve ' 11E + TM ' adlı bir sınıf olusturdu 13 fe öğrencisi ile 11 TM öğrencisi alan dersleri hariç aynı sınkfta ders yapacaz.
wah wah...
kel müdürümüzün kafaınsa bişiler bişiler..[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Uskudar soyle boyle ama ben kardesimden biliyorum baska hic bir okulda o adamlarda ki ortami gormedim bu Crew 2004 diye bir olusumlari vardi bu sene mezun olanlarin ki kardesimde bunlara dahildir, gercekten imrenerek bakiyorum adamlarin ortamina ki kardesim genelde uyuyan dangonun teki olmasina ragmen bu adamlarin ortamlarinda bir dinc bir uyanik anlatamam. Harbi helal olsun yani.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 06 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
benimde amcam mudur whitman sheperd

evet aquila nın amcası whitman sheperd dır.amcasının ohio da yaşayan bir çiftçi olması lazım bir okul müdürü diil :)
shepo ya laf yok...

2004crew hala dur durak bilmeden organizayonlar, atraksiyonlar peşinde valla...ne diyeyim helal olsun bize :tebrikz:[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

[Bu mesaj dae__ tarafından 07 Eylül 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
2004 Crewa afferin.
Ama 2001 dönemi olmasaydı(yani biz) siz hiçtiniz oollm :)
Yaa kim başlattı Alma Mater dı, okul ruhuydu, haydi bir şeyler yapalımdı... Teeeyy tey, yaşlandım beee...
Takılın şimdi yeni mezunlar siziii. Gördüğüm yerde öperim gözlerden, haydi kolay gelsin size.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

bariz 2004 olarak kralız :)

bu şekilde birleşip crew oluşturan union nadir bulunur :)
atkılar t shirtler websiteleri beraber tatile gitmeler, yemekler kutlamalar, !!![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Şşşşş sübyanlar, 18 olduk diye coşmayın alırım aşşaaa :) Kardeşim de sizden zaten, teker teker bulurum hepinizi.
Neyse okul konusunu çok uzatmayalım, okula da dil uzattırmayalım.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...