Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdide üsküdar amerikan topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süper ya..bende ordayım..arkadaşların dediklerine katılıyyorum..özellikle hülya mater olayına(allahtan kurtuldum bir daha görmicem coğrafya falan fm rulz) bir de melancholynin dediğine katılıyorum gelme bizim okula:Daklım olsa başka okula giderdim..burda ölür insan:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Mesaj tarihi:
sen bakma bize bunlar boş laflar gel takıl işte nedir okul dediğin:Dkızlar güzel daha ne istiosun:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hülya mater okur bunu yalnız hee. coğrafyadan artık işin yoksa da türkçe departmanı var lan :)
ya ne bilim o beni seviodu galba, hiç bi şey yapmadı ben de iyi davrandım öle geçindik
ama takıyodu bazılarına, of bee![signature][hline]NbaTurk forumu...
Mesaj tarihi:
heh ben zor geçtim be..2.dönem notlarımı söölürum
1-36 (kadın direk dersde ezio herkesin önünde)
2-70 (göt olup kalmıştır hoca..ses çıkarmaz tebriketmez:D)
3-70(e baktı olmayacak ssesizce yanıma gelir aferin der:Dsınıfa söölemez:D)

bunları okursa sıçarız yanlız:Dbu sinank mate rolmasın casus:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 26 Ağustos 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
baba kız kaldırıyo ya ondan böle :)

said:
Gilean, 26 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki:
kızlar güzel daha ne istiosun:D

bak bak için açılsın işte:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
lan bırakın kız peşinde koşmayı lise2ye gelince zaten ya kendinize kalıcı bir eş bulmuş olun yada hiç uğraşmayın öle öss senelerinde 4ayda bir kız değiştirirseniz allak bullak olursunuz en azından bir sene kalacak kız bulmanız lazım sonra çat diye terkeder össden önce sizi dumur olursunuz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Oss ye kafam girsin diyorum Ardeth aman kosun kiz pesinde falan sizde kantin onunde piyasa falan yapin dip tis muzikler calin lise lodge (nasil yaziliyodu bu ya?) uff sacmaliyorum ben[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
uuhe salla dumurda hatırlatırım biz sizin gibi 4 sene okumuyoruz:D5 sene..bu senede şans var soora salla zaten:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 26 Ağustos 2004 01:16 tarihinde demiş ki:
ya giderim koç ya da sabancı'ya. kasamam öss fln bu sefer. yok öle boğaziçi bilmemneye girmeye kascam. 2 puanla kaçırcam. delircem. yok almiim.

aynen..alırım 324 puanımı koç bilgisayara girerim..babam koçta genel müdür yardımcısı olduğu için ibdirimde var direk zaten bursada gerek yok:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
burası iyice mirce dönemeden yatıyorum..yarın sabah tüm mesajlara comment yazıcam merak etmeyin:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 26 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
ahaha eleman korktu bence alman'a gider dee, gitme almana. bizim okuldan daha iyi 1 okul var. o da italyan. bak sana sölüom git italyan a hayatını kurtaaar.

son commentimide yazayım:) almana gitme hayatın biter..italyana gitmem diosan gel bize salla...[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
BEnce ne daha fazla dahilsin bu topic nede daha fazla uzasin sadece cok kucuk bir kesimin ilgisini ceken bir topic bu cokkopuk paticikten.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 26 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
ahaha eleman korktu bence alman'a gider dee, gitme almana. bizim okuldan daha iyi 1 okul var. o da italyan. bak sana sölüom git italyan a hayatını kurtaaar.

sen enrden biliyosun da yorum yapıyosun bizim okulu genç.
Bizim okul süperdir ödev vermezler, bişey yaptırmazlar. Gelin bize. Üsküdar falan hikaye. =)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
Koç'a veya sabancı'ya gidicem diyosan gel atla yani bizim okulun yarısı senin gibi düşünenlerle dolu. Piyasa adamıyım giderim öğlen kız keserim diyosan kızları güzeldir ona laf yok da, yok bana uymaz öyle tipler diyosan azcık zorlanabilirsin (yok deil ama nadir sadece). Arkadaş ortamı iyidir ona laf yok :)

Sınavları zordur, biyoloji / coğrafya arasında seçim yapma gibi bi olayı var ikisi de kazıktır. Hocalara gelince, Hülya konusunda cüce'ye +1 elimde olsa o kadını boğardım içimden de geçmedi değil. Biyoloji ilk iki sene dayanabilirsen üçüncü sene Suzan Oyhon diye bir efane çıkıcak karşına inşallah kadın hastalığını da yener. Dr B diye birini duymadıysan git camdan aşağı atla itu'de uaa ile alakasız tipler bile tanıyo adamı.

Kampüs (pardon yerleşke şimdiden alışmam lazım buna :P) küçüktür ama güzeldir, asla baymazsın. Güzel okuldur çok sağlam anıların olur ama bi dipnot: Okulda hocaların ve/veya yönetimin sana takmamasını sağlayacaksın taktılar mı kurtulması zordur.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 26 Ağustos 2004 10:40 tarihinde demiş ki:
ve kesinlikle iddia ederim bizim oldugumuz sinavlari baska okullara ver robert dahil pit pit dokulurler

kesinlikle katılıyorum...hele ki l3 biyoloji sınavları efsanedir (zaten bahsedilmiş bile) onun dışındaysa her türlü sınavı şemsiye modeli yapmakta hocaların üstüne yoktur üsküdarda
girenlere ve girmek isteyenlere şimdiden allah kolaylık versin.

ama öte yandan okulum diye söylemiyorum (ki ben de sonradan geldiğydim 4sene önce) eğer kafa adamlar bulursanız bir cennete dönüşebilir hocaları falan takmadan rahatça bitirsiniz :)[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Mesaj tarihi:
bizim edebıyatcı vardı oda sızın hulya gıbı bısıdı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 26 Ağustos 2004 10:40 tarihinde demiş ki:
ve kesinlikle iddia ederim bizim oldugumuz sinavlari baska okullara ver robert dahil pit pit dokulurler

aşmışsınız siz,en iyi sizsiniz,en üstün sizsiniz,kesseler acımaz,osurduğunuz yakarsınız...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
Ya kampüsü zaten çok iyi biliyorum orda SEV de okudum kızları görüyoruz herıld ehuehehu yönetimi de biliyorum hocalırın bazıları beni tanıyor falan filan......[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
  • Yeni Oluştur...