emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Arkadailar bu spoolsv nedir bi virüs midir ? Şimcik ben format attım 15 dk oldu ama kablonetin "cable" ışığı sürekli yanıyor ve internet çok kötü ctrl + alt + del yaptığımda spoolsv diye bişi gördüm acaba bunu o mu yapıyor yardım piliz[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 spoolsv normalde açık olan uygulamalardan[signature][hline]So much violence in our name A life, a silence masked in shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 O şu an bende de açık mesela.Virüs olduğunu sanmıyorum tabii bir şey bulaşmış ise bilemem ama sanmıyorum. housecall.trendmicro.com üzerinden online bir tarama yaptırabilirsin.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 malesef o acik kalmasi gereken ancak bariz sekilde neitni somuren bir program sen onu ctrl alt del den kapatabilirisn bir sorun cikmaz .... baglanti hizin bu sayedede artar[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ctrl-alt-del yapınca makina resetleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yeni format attigina gore updateler yoktur sanirim sasser bug i update yapmanai oneririm[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar