n0x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bendede bazen oluyo data ışığı sönüyo sayfalara filan giremiyorum . Modemi açıp kapatınca düzeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 nox abi kac gun nete baglanamadin ...yani ogunlerin parasini verdinmi ?[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 1 hafta giremedim . Evet verdim o günlern parasını . Eğer pzt gelmeseydi dilekçe verecektim gidip. Tekrar salak telekomla uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majesty1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yau ne çok adsl sorunu var yaa..allahtan bnm başıma gelmio..nazr değmesin..noxun başına gelenler bana olsaydı oohooo telekomun anasını bellemiştim..helal yani gne ii sabır varmış..[signature][hline]Atamız CONDOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar