Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Suprnovadan indirdiğim çizgi romanı açamadım. dosya uzantıları cbr ve cbz. nasıl açabilirim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 google'dan arat .cbr,.cbz diye. ama hatırladığım onların; comic book rar archieve şeklinde bişi olduğuydu, winrar'a yollayıp açmayı bir dene. olmadı back up alarak .rar yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yanlış hatırlamıyorsam cdisplayde okuyabilirdin bende spawnları çektiğimde öyle bir proplem yaşamıştım ama formatı aklımda değil ne yazıkki şimdi[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 http://www.geocities.com/davidayton/CDisplay Bu siteden CDisplayi çekersen, işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Hallettim tşk ederim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar