Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Suprnovadan indirdiğim çizgi romanı açamadım. dosya uzantıları cbr ve cbz. nasıl açabilirim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
syh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 google'dan arat .cbr,.cbz diye. ama hatırladığım onların; comic book rar archieve şeklinde bişi olduğuydu, winrar'a yollayıp açmayı bir dene. olmadı back up alarak .rar yap.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yanlış hatırlamıyorsam cdisplayde okuyabilirdin bende spawnları çektiğimde öyle bir proplem yaşamıştım ama formatı aklımda değil ne yazıkki şimdi[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Loras Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 http://www.geocities.com/davidayton/CDisplay Bu siteden CDisplayi çekersen, işini görür.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Hallettim tşk ederim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Öne çıkan mesajlar