Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

slackware usb keyboard sorunu

kavel

Öne çıkan mesajlar

usb klavyem var. slackware 10 ile kuruluma başladığımda klavye seç diyor ve o anda klavyenin o güzelim pavyon havası estiren yeşil mi yeşil güzel mi güzel ışıkları sönüveriyor. sonrasında hiç bir halt yenmiyor tabiki. klavyem multimedia fln değil. tek özelliği usb olması.

sorunuma çözümü bulunmadığı takdirde sharky'den başlayarak bi kaç kişiyi vurucam sırayla ona göre... :p

ps2 klavye tak diye sivriliklerle gelipte arada kaynamayın. yazık olmasın :)[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

öhm hala sharky'yi beklemekteyim.
kedi sharky aklıma soktu slackware'i. çözmesi lazım olmaz :) ama sesi sedası çıkmazsa çözemedim derse o zaman dediğini yapacağım sanırım fakat indirmesi de dert bunların.[signature][hline]ICQ#85889898

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

dur bre daha yeni gördüm.

Kurulumda USB Keyboard 'ı mı tanımıyor ? Hmm hiç başıma gelmedi, çünkü hiç USB Keyboard kullanmadım. Arayalım... Yani neymiş : armut piş ağzıma düşçülükle, linux öğrenilmezmiş.

Neymiş ? bare.i yerine usb.i yi kullanacakmışsın.

Eğer yeni Slackware ise otomatik tanıyormuş sanırım. Ama BIOS tan USB Legacy Keyboard u açmak gerekiyormuş.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.

[Bu mesaj sharky tarafından 29 Ekim 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

umm açık sharky yaw. ilk baktığım şey o olmuştu.[signature][hline]ICQ#85889898

Sosyal ağlarda paylaş

iki saat bakındım benim konu nerde diye. değiştirdim deyin bari :)[signature][hline]ICQ#85889898

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...