Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Buraya açmam gerekiyordu herhalde konuyu. Neyse. Chrome' la ilgili sanırım bazı sorunlarım var. Örneğin hurriyet.com' a girince bazı resimler çıkmıyor yerine şu meşhur x işareti çıkıyor. Örneğin 12 tane önemli haberin olduğu penceredeki resimlerin yarısı çıkıyor yarısı çıkmıyor. Ya da paticik' e girdiğimde her sayfa istediğim zaman açılmıyor. Tekrar tekrar denemem gerekiyor örneğin. Chrome ile alakalı da olmayabilir çünkü, mozilla yükledim yıllar sonra ve vekil sunucu ayarı yaptım proxy olayları. Mozilla ile herşey çat diye açılıyor. Ne resim çıkmaması yapıyor ne de patide abuk subuk bekleme yapıyor. Sorun DNS ayarı mıdır yoksa Chrome' un kendisi mi ? Bu arada Google DNS kullanıyordum, kaldırdım sonuç aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 dns ile alakasi yok chrome ile alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sağol neyle alakası var ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paket kaybin var mi diye bak bakalim. Baglantin ile alakali olmasi kuvvetle muhtemel. Bir de kullandigin eklentiler varsa onlari kaldirip dene bir. Basitce CTRL + SHIFT + N ile Incognito moda gecip denemen de kafi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 baglantin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 adblockla herbişey bloklnmış desem x de çıkmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar