Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Merhabalar Bende birçok kişi gibi Open betayı deli gibi bekliyorum ve kafama birkaç soru takıldı. Öncelikle bu open beta veya priv serverlar için olan wow beta sürümü kaç mb? Ben blizzard downloaderdan gördüğüm kadarıyla 2.5 gb diyor ama millet birbirine tek cdye kaydedip yolluyor ve benim aklım almadı. Eğer tek cdye sığıyorsa 2mbit çıkışı olan cafeye gidip cdye çekicemde. Teşekkürler[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 nerde gordun tej cdye cekildigini =) 2.4gb oyun patcte 281 mb di sanırım tek cddeki patch olabilir emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Anladım ben yanlış duymuşum o zaman =) Peki bu Blizzard downloaderlamı çekebiliyoruz sadece yani başka yolu yokmu çok yavaşta =([signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yok ancak dc++ emule fln çekersin[signature][hline]http://www.kimlik.tk ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Blizzard downloader'deki torrent dosyasini ayirirsan hizli cekebilirsin. Birde tek cd olayi dogrudur nitekim dvd'ye yazabilirler..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Nasıl ayırabilirim peki bu torrent dosyasını?[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 mailini gönder atıyım sana dosyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arama yap, bircok topic'de blizzard forumlarindan alinti yapilip anlatilisti, programin ismini unuttum yoksa yardimci olabilirdim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 PE Explorer ile torrent dosyası ayrılıyor. Ayrıca benim router'lar için bir yazım vardı buralarda. Eğer router varsa bağlantında onuda oku.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 [email protected] a yollarsan sevinirim.[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar