Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik Seyler...

xelin

Öne çıkan mesajlar

Evet Arakadaşlar herkez bilgidi guzel komik neşeli zevkli ani , fıkra vs gibi şeyler yazarsa cok daha eglenceli olur ve herkezin neşiesi cok guzel olur :P

Bir gun Bir Holding sahibi ve sekreteri yolcuculuk yapiyorlarmiş neyse bunlar bir daga cımkıs orada kardan mahsur kalmişlar ve arabalarindan aşşagi inmişler ve başlamişlar yurumeye biraz yurudukten sonra bir klube gormusler ve klubeye dogru yonelmişler holding sahibi klubenin kapisini calmiş acan yok çalmiş acan yok adam dayanamayip içeri girmiş bakmişlar klubede kimse yok sole bir eve bakinmişlar yakacak odun masa sandalye bir tane yatak bir tane uyku tulumu ve bir suru battaniye neyse holding sahibi hemen comert bir sekilde ateşi yakmiş ve sekreterine demişki buyrun bir bayan olarak yatakta sizin yatmaniz gerkeli demiş sekreterde teşşekkür ederek yataga yatmiş holding sahibide uyku tulumuna girmiş fermari cekmiş tam uykuya dalcagi sairada sekreter demişki afederseniz ben cok usudum demiş holding sahibi kalmiş ve bir baddaniye almiş ve sekreterin uzerine ortup gene tulumun içine girerek uyumaya başlamiş tam uyuyacagi sirada sekreter gene efendim ben halen cok usuyorum demiş adam gene uf puf almiş bir battaniye daha ortmus ve gen uyumaya koyulmus sekreter efendim ama ben halen cok usuyorum demiş ve holding sahibide sunu demiş kalkmiş ve yeter artik sekreterde siritmali bir tazrla hihihihi yapmiş adam sonradan su cevabi vermiş kalk ve o kahrolasi battaniye yi kendin al... :D[signature][hline]Buyuk InsanLar Daima Buyuk Isler Yaparak Buyurler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...