Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi - Kamera Arkasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kullandigim freeserverin bandwithi kullanım sınırını geçmiş.E tabi doğal olarak her topici açan bandwtihden yiyo.Atarken bunu hiç düşünmedim.

:(:(:(:([signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
yok bu ters aci cekim hatasi degil =)

ha bide aynadaki fotograf makinasi:)
[signature][hline]yesil ejderha...[/i]

Üzerime gelmeyin
Beni deli etmeyin
Çizdim, oynamıyorum

[Bu mesaj tAKA tarafından 29 Ekim 2004 03:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tesaduflere bak ;

Tuncay Deveci ve adami Abidin'di sanirim Seyfo Dayinin evinde kalirken bizim karsi apartmanda cekilmisti ,,

Koşuyolu'unda[signature][hline]Boş kafa mezara
Mesaj tarihi:
kardes ole adamların yanına pijamayla ınıır mı:P[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Mesaj tarihi:
kurtlar vadisini koymu$ken orda polat die de kendi resmini koymu$sun arada kaynamıs oda :)[signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT
FbLEe LeRin YeNi aDrEsi
Mesaj tarihi:
Ewt çekimerli ABUS'un yanında bende hepsini gordum sayılır HATTA FOTOĞTAFLARIN BİRKISMINI BEN ÇEKTİM (Pala'yı o kadar sewiorum bi fotoğraf çektiriyim dedim Abus'a işi vardır dur şimdi olmas adam boştu tem gidioduk yanına ATLADI JEEP'İNE GİTTİ üfff yaaa bu arada Pala'nın resmini çekende ben değilim!
Herkez İplikçinin yanına gidio imza alıoyo adam gülüo konuşuo şakalaşıo
Herkez Abdulheyin yanına gidio imza alıo adam birkere gulmedi hep aynı ifade yaa film çekimi diye hakkaten ciddi duruo oyle gozukmek için yada cidden çoookk ciddi fazla gülmeyen bir insan bu arada Abus ve kardeşinin oldğu 2 pozuda ben çektim Abdulhey gorduğu halde bakmadı bile ama ben yinede onuda çektim tabee :D
İplikçi ise çok ii cana yakın biri :P
  • Yeni Oluştur...