Abus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Arkadaşlar kullandigim freeserverin bandwithi kullanım sınırını geçmiş.E tabi doğal olarak her topici açan bandwtihden yiyo.Atarken bunu hiç düşünmedim. :(:(:(:([signature][hline]Love is Divine
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Gene isteriz :([signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Merak ettim Ya :( ..[signature][hline]What is love ? Baby don't hurt me .. Don't hurt me .. no more ..
Abus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 baska bir yer bulup atarım tekrar.[signature][hline]Love is Divine
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hiç sevmem ama merak ettim kamera arkasını kurtlar vadisinin... bandwith'i dolmuş sitenin hmm..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 43) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ee göremeyecekmiyiz? :|[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum [Bu mesaj tAKA tarafından 29 Ekim 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 [signature][hline]yesil ejderha...[/i]Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bw dolmuş sonra bakacaz[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
daverc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Nasil farketmiyolar boyle bisiy olcagini adamin arkasinda koskoca ayna varken. Helal olsun :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yok bu ters aci cekim hatasi degil =) ha bide aynadaki fotograf makinasi:) [signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum [Bu mesaj tAKA tarafından 29 Ekim 2004 03:51 tarihinde değiştirilmiştir]
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Tesaduflere bak ; Tuncay Deveci ve adami Abidin'di sanirim Seyfo Dayinin evinde kalirken bizim karsi apartmanda cekilmisti ,, Koşuyolu'unda[signature][hline]Boş kafa mezara
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kardes ole adamların yanına pijamayla ınıır mı:P[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Xanthe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 silivride bizim bi arkları tanıyormuş güllüyle abdurrey :)onalrla 2 gun takılmıştık çok komıklerdir ...
Sla Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kurtlar vadisini koymu$ken orda polat die de kendi resmini koymu$sun arada kaynamıs oda :)[signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT FbLEe LeRin YeNi aDrEsi
mrangel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ewt çekimerli ABUS'un yanında bende hepsini gordum sayılır HATTA FOTOĞTAFLARIN BİRKISMINI BEN ÇEKTİM (Pala'yı o kadar sewiorum bi fotoğraf çektiriyim dedim Abus'a işi vardır dur şimdi olmas adam boştu tem gidioduk yanına ATLADI JEEP'İNE GİTTİ üfff yaaa bu arada Pala'nın resmini çekende ben değilim! Herkez İplikçinin yanına gidio imza alıoyo adam gülüo konuşuo şakalaşıo Herkez Abdulheyin yanına gidio imza alıo adam birkere gulmedi hep aynı ifade yaa film çekimi diye hakkaten ciddi duruo oyle gozukmek için yada cidden çoookk ciddi fazla gülmeyen bir insan bu arada Abus ve kardeşinin oldğu 2 pozuda ben çektim Abdulhey gorduğu halde bakmadı bile ama ben yinede onuda çektim tabee :D İplikçi ise çok ii cana yakın biri :P
Öne çıkan mesajlar