demode Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 merhaba, prepaid game card gold karşılığı satmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ben 2 defa 40k gold karşılıgında iranlı bi çocuğa sattım, ama satmaz olaydım, 10 gün önce 3gün, 4 gün öncede permanent ban yedim. Mesaj atıp permanent banı kaldırttım. Birdaha da gold-gamecard takasına girmem. Yinede adamın real id sini istersen pm den veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Argue said: ben 2 defa 40k gold karşılıgında iranlı bi çocuğa sattım, ama satmaz olaydım, 10 gün önce 3gün, 4 gün öncede permanent ban yedim. Mesaj atıp permanent banı kaldırttım. Birdaha da gold-gamecard takasına girmem. Yinede adamın real id sini istersen pm den veririm. adam satın almak istiyor satmak istemiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar