BaaL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 İngiltereden geldi, sapa sağlam sorunsuz temiz alet, düşmüşlüğü, büyük çiziği yoktur. pasaport kaydı yapıldı, fakat UK-Orange simlock lu durumda. ios : 5.0.1 yüklü , baseband versiyonu da : 04.11.08 şuan gevey yok o sebeple takılıp kullanamıyor, gevey'in çıkması gerekmekte, 2-3 hafta 1 ay beklenmesi gerekebilir. Jailbreak'li, şuan ipod touch 4g ymişcesine kullanılabilir. Fiyat : 700tl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben anlamadım şimdi ben hattımı takıp çalıştıramıyor muyum bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 yok calısmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 henüz çalışmıyor, gevey hat aparatı çıkana kadar beklemek gerekmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar