Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 eski topicleri uplamasınıza kardeşim ne inatçısınız yok işte, ben seni abimle tanıştırayım gidince o elinden tutar senin :J[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Beeenn. Bu sene girdik bakalım havasına suyuna diye :P şu sınav sonuçları hangi gün açıklanıyodu? D blockda asılcak onu biliyom da tarihini unuttum.[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Ardeth, 16 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki: eski topicleri uplamasınıza kardeşim ne inatçısınız yok işte, ben seni abimle tanıştırayım gidince o elinden tutar senin :J Yok kalsin abin şimdi genetik lablerinden birine götürür orda allah bilir neler wardir daha ilk seneden mefta olmayalim :P Yeni konu açacağıma eskisini uplayayim daha iyi diye düşünmüştüm de neyse :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bana genetik deme ühüh :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Dert etme ya geçersin genetiğe itüdesin hem daha kolay itüde bölüm deistirmek. Bu arada Mc hangi bölümdensin? Ben sınava girmedim TOEFL vardi ondan bilemiyorum sorunun cevabını :([signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arkadaşlar misafir olarak odtüdeyim su an... beni kampüsde hanginiz gezdirecek acaba?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ben gezdirirdim de üç günlük tatili bahane edip istanbula geldim, kaç gün kalıcaksın ki kampüste?[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 saen isttemisin sen hala ya odtüye gitde sc oynayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Her tür bölümden arkadaşla halı saha maçı yapılır. (bölüm:uluslar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar