Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTÜlü Patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eski topicleri uplamasınıza kardeşim ne inatçısınız yok işte, ben seni abimle tanıştırayım gidince o elinden tutar senin :J[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Beeenn. Bu sene girdik bakalım havasına suyuna diye :P şu sınav sonuçları hangi gün açıklanıyodu? D blockda asılcak onu biliyom da tarihini unuttum.[signature][hline]come forth my friend...
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 16 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
eski topicleri uplamasınıza kardeşim ne inatçısınız yok işte, ben seni abimle tanıştırayım gidince o elinden tutar senin :J

Yok kalsin abin şimdi genetik lablerinden birine götürür orda allah bilir neler wardir daha ilk seneden mefta olmayalim :P Yeni konu açacağıma eskisini uplayayim daha iyi diye düşünmüştüm de neyse :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
bana genetik deme ühüh :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Dert etme ya geçersin genetiğe itüdesin hem daha kolay itüde bölüm deistirmek.

Bu arada Mc hangi bölümdensin? Ben sınava girmedim TOEFL vardi ondan bilemiyorum sorunun cevabını :([signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben gezdirirdim de üç günlük tatili bahane edip istanbula geldim, kaç gün kalıcaksın ki kampüste?[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
  • Yeni Oluştur...