Kyle_TR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya arkadaşlar ben bu ragnarok dergisini almak istiyorum ama bulamiyorum :D ben izmir bornova da oturuyorum d&r lar ve dergi satan her yere baktim ama bulamiyorum nereden bulabilirim..doğal olarak bu soru varsa izmirli arkadaşlara şimdiden teşekkürler :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 D&R da satılıyor bitmiştir :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyle_TR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 allahim ya bende sans olsa zati :D zaten kasayere sordum adam bi süre baktı bana sonra yok gibi bi şeyler söledi :D :D ahahu :D nese bulurum belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sen bak D&R a hep gelir :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 internetten online alabiliyorsun www.euro-ro.net sitesine bak[signature][hline]I have been where the sun never shines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyle_TR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 arkadaşlar herşey için saolun dergiyi buldum :D muradima erdim ya bi sorum daha var gerçi cahil cahil konuşuom ama :D ya hangi serverda başlamami önerirsiniz (türklerin falan bol olduğu :D ) şimdidien saolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 chaos da basla x-luzax bul benı fırst joba kadar tanklım senı sora zaten durursun ayaklarının ustunde.[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yanlıs soledım sadece luzax[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyle_TR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 saol bulurum :D auhauah :D cidden saolun herşey için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar