mikron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 kim çarpacak dediki sadece dünyanın yakınından geçecek...[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hım interestin[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Arkadaşlar hatırladıgım kadarıyla NASA güneş sistemindeki yeni bir gezegeni buldu.Ve bu gezegenin donme süresi ise 36000 yıl gibi bir sure die anımsıorum[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Own Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: voic3, 28 Ekim 2004 20:42 tarihinde demiş ki: bombalarla falan ufaltılamaz mı kutlesi ? evet yaklaşınca el bombası atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Pati kardeşlerim, Ağzı olan konuşsun, fısıltı gazetesi çalışsın, dedikodu aman ölüyoruz öldük bittik olmasın. Madem böyle bir şey iddia ediliyor, doğru düzgün kaynak gösterin. Ben de size oturup astrofizik hesapları dökeyim nasıl olmayacağı hakkında, adamakıllı tartışalım. Yoksa bir patinin dediği gibi, gençliğimizi yaşayamadan geberip gideceğiz. Zaten benim yorumum, bu dünyada Türkler oldukça, yine bir yol bulunur o gezegen halt eder. Bir de zaten insanoğlu kendi kendine bir bok yemezse, dışarıdan zor olur. Bu da ikinci yorumum. Marduk gelir de biz de dize gelirsek, bir bardak soğuk su içeriz. Belki maketlerimi kıran temizlikçi de Allahından bulur.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 2012'ye çok var daha o zamana kadar kaç bira daha içerim oho[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Own, 28 Ekim 2004 21:47 tarihinde demiş ki: said: voic3, 28 Ekim 2004 20:42 tarihinde demiş ki: bombalarla falan ufaltılamaz mı kutlesi ? evet yaklaşınca el bombası atarız :lol:[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 acaba buzul çağına geçme olayını tetikleyebilir mi :) herneyse bi an önce gelsin canım sıkılıo[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar