neter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ADODB.Connection error '800a0e7a' Provider cannot be found. It may not be properly installed. /dbtest.asp, line 5 Daha önce mutlaka birinizin başına gelmiştir. Olanları anlatayım size: Şimdi 2000 Server var elimizde ve bu serverda bazı permission hatalarından dolayı sürekli heklenme keklenme olayları falan oluyordu. Olması gereken duruma getirdim, ilk başta abuk sabuk bir ADODB hatası alıyoduk. C:WINNTTemp klasörüne Everyone kullanıcısı için Full Access verdim sorun halloldu. Daha sonra Page File düzenlemesi yaptığım için restart atmam gerekti. Restart sonrasında böle bir hata mesajı aldım. Ekbilgi olarak vereyim aradan: Autoupdate açık, o yüzden o an çalışıp restart sonrasında çalışmamasında etken olabilir. Bir yerde okudum, Windows Updateleri ile Office Updateleri uyuşmazlığından falan da olabiliyormuş. JetDB 8 update'i yaptım işe yaramadı. Ayrıca şunu da ekliim SQL falan yok makinada sadece MDBlerle çalışıyor hostingler ... Bunu çözene benden çikolata hadi bakalım :) Aynı zamanda çok acil olduğunu sanırım eklememe gerek yok, yarın sabah 9da hala bu hataları almıyor olmam gerekiyor. Windows'a ana avrat küfrettiğim bir başka gün daha yaşanıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hımm çözdüm olayı ... c:program filescommon altında bir yerde odbc var onun oralarda mcde ile ilgili dll dosyaları var onlara olan anonymous access i kapatınca patlamış olay ... neyse kapamıom bu topic'i bayağı faydalı bişi oldu kendi kendime soru cevap da vermiş olsam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Olan çikolataya oldu. Tüh ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar