EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 evet acayip amatör falan filan ama ben bi koyim hehe zaten amaç tavsiye almak böle 2 resmi alıp üzerlerinde oynayıp birleştirmeyi seviyorum ama böle acayip amatör kaldım yani özellikte horace b@b :horace: photoshop yolunda ilerleyebilmem için tavsiyelerini bekliyorum ehem mesela ne tür şeylerle uğraşabilirim hobi olaraktan yani photoshopla ne yapılır vs. mümkünse örneklendirmelerle falan alayım mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 genel olarak şöyle bişi var. bişeyi hedeflersin. ve ona ulaşmaya çalışırsın. bişeyi yapıp onu hedeflemezsin mesela :) bunu sen yaptıktan sonra herşe daha güzel olacak. ben daha rahat yorum yapıcam. sen daha çok istediğin şeyleri yapabiliyor olacaksın. daha güzel işler çıkıcak ortaya falan. 3 sene önce gördüğüm bi adam vardı. göz çiziyodu bu İ.Ü. resim kulübünde. ehuh. üç dört hafta gittim ben hep göz çiziyodu. güzel çiziyosun da başka bişi de çizsene hacım dedim. öğrr möğğr dedi. kabaydı da. e sen bilirsin dedim. ehuh. dün gördüm adamı. hala göz çiziyo. kendisinden de tiksinmiş. o derece yani. meğer başka şeyler çizmek istiyomuş. ama bunu yapabiliyomuş ve bu onu tatmin edip, başkalarına hava atmasını sağlayabiliyomuş. tercihini yaptı. yapıcak bişi yok.[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ehueha çok iyiymiş -şu adam manyak göz çiziyo -ha evet biliyorum, ee ne yiyoruz? şimdi ben hedef arıyorum zaten.ama seçeneklerimi bilmiyorum.yani şöyle bi kaç örnek görsem, aha ben bunu yapacam diyebilirim.ama işte photoshopla ne yapılır ne yapılmaz bilmiyorum(sadece photoshopta diil aslında, başka yardımcı programlar falanda kullanırım gerekirse hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 mesele malzeme diil hedef. hedefe göre malzeme seçmek lazım demek istiyorum. anlatamıyorum mu acaba? photoshopta ne yapılıcaanı bırak. herşey herşeyle yapılır. yani vazoyla bile resim çizilir (vay be!) . ben bi dolu iş yapıyorum. vektör işlerinde bile photoshopta çalışmayı tercih ediyorum. akabinde çok gerekirse illustratorda filan hazırlıyorum tekrardan. alışkanlık meselesi oluyo o. dediim gibi. choose your destination![signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 horace sen onceki hayatinda yoda olmadiginda eminmisin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hiçte fena olmamış aslında. renkler ve zemin fena değil ama daha saçlarda fln çok belli olmuş hatunun başka yerden alıntı olduğu. şimdi hep alıntıdır dicenizde, bide alıntı olunduğunun bilinipte ispatlanamaması gibi bi olay var :-p ehe gece gece bu kadar oluyo ama ben beğendim :) (bkz: Kavel'in zaman ile ilgili bişeyler sallaması ve sonuç olarak ne kimsenin çürütebilmesi ne de Kavel'in ispatlayabilmesi olayı) eheh kaşınana anlatılır :) [signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: horacegoesskiing, 27 Ekim 2004 00:05 tarihinde demiş ki: mesele malzeme diil hedef. hedefe göre malzeme seçmek lazım demek istiyorum. anlatamıyorum mu acaba? photoshopta ne yapılıcaanı bırak. herşey herşeyle yapılır. yani vazoyla bile resim çizilir (vay be!) . ben bi dolu iş yapıyorum. vektör işlerinde bile photoshopta çalışmayı tercih ediyorum. akabinde çok gerekirse illustratorda filan hazırlıyorum tekrardan. alışkanlık meselesi oluyo o. dediim gibi. choose your destination! Vay be Horace eskiden tekme tokat girerdi yroum konusunda benim ordan yaram vardir mesela hala:D lakin bakiyorumda zaman yaramis da artik daha yavas ve yapici ornek veriyor.. Konuyla ilgili olarakta aslinda bence olay neyle ne yapilacagindan cok., Yapabilecegin birsey olmasi. Yani horacenin hedefi gibi degilde.. Sartlandirmamak lazim bence Lakin yaratici olucaksin O vakit ciddi sekilde gerekirse vazoyla gerekirse firinin mazgallariyla cizersin resmini..[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yok hoca horace doğru söylüyor her konuda bi hedef lazım sonra bi şekilde yapıyosun zaten benim hedefim böle sıkıldıkça satansal çalışmalar yapmak eho yani zevk alıyorum bu tür şeylerle uğraşmaktan maksat vakit geçsin olayı bide ama şimdi bide ne yapacağımı hedeflemem lazım böyle photoshop çalışmaları olan bi link atarsanız bende ordan bakarım falan aa böle böle şeyler yapılıyomuş photoshopla bende deniim lan bi falan derim böle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 heh. takıl o zaman hoca. tutorial siteleri var. bak yukarda bi stikide bi dolu. hepsini yap bitir sonra artık kendin yaparsın bişiler.[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kızı beğenmedim, fesatlıktan değil ama cidden bi çalışmada bi insan figürü odaklanıosa düzgün bi tane seçilmeli, çalışmaya uyan bi tane.mesela böyle bi çalışmada bence saçı başı renkli bi tane daha işlevsel olurdu.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hehe cindy crawford tabi zevk meselesi bişey diyemem :) (aa bu tutorial topici güzel olmuş) [Bu mesaj EagleEye tarafından 27 Ekim 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Sivaslı olansa beyenmedim :D[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 her daim esmerciyim :P yok ötesi cindy i ben de sevmem aslinda ps: aslinda su saclardaki yaptigin haraketi kadinin kıyafetlerinde ya da cevresinde falanda yapsaydın kendi kendine bir kususr olmaktan cıkabilirdi mesela ben bir binamda betonu sıvamadan kullanmaıstım o betonun kendine has delikleri pütürleri falan cok hos bir karakter vermişti zati beton ülkemizde cok cok cok kullanıldıgından ucuz ve kalitesiz bir imajı var gözümüzde allah ne diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 saçlardaki oaly derken renk diil dimi elbisenin arka taraflarında falanda yaptım amasaçlardaki çok göze batmış demek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 aslinda benim en cok hosuma giden tarafı o bileginde ki sekil idi. muglak bir hal, belli belirsiz.[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ne olduğu belli olan, hakkında 10 sayfa yazı değil de 100x100 pixel görüntüyle anlatılabilen bişeyi beğensen ben de şaşardım zati :P.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar