Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Benimde bi kolonum dolaşıyomuş ama ... *Geçen gördüğü ameliyatı düşünür*[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 praw da o herife benzio. beni babama benzetirler. ama o şişko ben deilim. amcama benziodum boy we kişilik olarak. 35 yaşında öldü o da ona da kimse benzetmek istemio şimdi :) bazıları da çölde dolaşıp esmerleşen bir kutup canlısına benzetir beni :p hani şu deweleri çok sewen.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 kenü rıyıvs a çok benziyodum bi ara... saçları kazıttım artık kimse benzetmiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Wacky, 21 May 2003 04:07 tarihinde demiş ki: Beni ilkokuldayken hep birilerine benzetip -Evet evet sendin o! Niye sataştın lan Kerim'e?!?! falan derlerdi ben de uyuz olup -Kerim kim bilmiorum ama görürsem dövücem falan derdim ahah Artık kızların -Ay ne şeker şeysin lan sen! Çok tatlısın ya! Olayına uyuz kapıyorum -Ya ne şekeri ne tatlısı karizma de seksi de bari be!?!? falan gibi yanıtlar veriyorum :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! SONUNA KADAR KATILIYORUM !!!!![hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 arklar bana ingilterede oynayan scholls a benziyorsun diolar öle bişiydi ismi işte forvette oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: BabacumMostors, 21 May 2003 01:15 tarihinde demiş ki: sakalsız kısa saçlı ve gözlüklü halimi Orhan Pamuk'a benzeten şahıslar olmuştu... dünde biri bana japon muamelesiyaptı :) taksimde biri gelmişti yanıma fransızca birşeyler sormuştu ki bunu yapan Türktü... -pardon je vele hebele nuvalye? -ay kent sıpik fırenç... mesa Turko -hadi ya pardon birader benzettim -bir daha olmasın[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 St.Joseph e yabancı insanlar geldi tiyatro festivali için orada gorevli örenciler var ve taksimi fln gezdiriolar belki onanrdan sanmıstır :D[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timetamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hojjam beni benzetemiolar shu ana kadar bensetmeye kalkıshan oldu ama ben benzettim hepsini... yavash benset shhh kime diom hüoooppp!![hline]lovin' all the non-existing things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 a-aaaa! onlar bana benzesin be![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ya ben kimseye benzemiyorum ben tekim :P[hline]Chemical, 22 May 2003 23:41 tarihinde demiş ki: vampirlik içden gelir , sonradan olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Walla kendimi kimseye benzetemiyoru mama şu 2 resmime bakın benzetirsiniz belki birini bana :) http://www.geocities.com/flashuli/Img00051.JPG http://www.geocities.com/flashuli/Img00002.JPG[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Birine benzemion bişiyede benzemion Bitkiye benzion:) İynesi dökülmüş kaktüs dedim ben:D[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Koyun resimleri biz karar verelim kime benziyosunuz[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ben karpuza benziyorum...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yok abi biz sj deyiz görevliydik falan ama hiç öyle bir öküzlük yapmadık. Taksimin göbeğinde fransızca sormayız abi. Ama bak istiklalin taksime bağlandığı yerde fransız konsolosluğu var onunla bi alakası olabilir :)[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kavuna benziyorsun ehe[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Sly-One, 23 May 2003 23:15 tarihinde demiş ki: praw da o herife benzio. url=http://quiz.ravenblack.net/blood.pl?3282988778 ]X[/url]ar[/b] O herif?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: theKingpin, 23 May 2003 23:11 tarihinde demiş ki: Angel a.k.a David Boreanaz ' a benziyorum, benzetiliyorum :lol:[hline]karıştırrr ! KinGpiN® üzgünüm andırıosun ancak benzemiosun.[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Chris Cornell'a benziosun diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ağlamak istiyorum.. :-D (jack osbourne) edit: yok yok o kdr da benzemiyorum..di mi? [hline]get bored.. icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 24 May 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 24 May 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 darth vader a benziyorum[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: DeLi_CeVaT, 24 May 2003 22:17 tarihinde demiş ki: ağlamak istiyorum.. :-D (jack osbourne) edit: yok yok o kdr da benzemiyorum..di mi? [hline]get bored.. icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 24 May 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 24 May 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Bu sen misin yoksa Jack Osbourne mu .. ahah[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann!Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ahahahaha[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Xmen deki Wolwerine Favoriler ve Saçlar uzun olunca aşırı derecede benzetiyorlar ehe...Arklar Logan diyecek yakında :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben herkez baskasina benzetio kim oldugumu unuttum[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Benide herkes BlackDagger a benzetiyo :P[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar