ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: StRencher, 21 May 2003 15:10 tarihinde demiş ki: ...Okulda "Serhat lens takmışız..." biri beni mi çağırdı? :D ehueh demek bana benzion ver çabuk adresini kelleni uçuracam :-P ama zannetmem ben daha yakışıklıyım, bana yetişemezsin euhe :-P Beni genelde David Beckham'ın kumral haline benzetirler :) ama yok ya o bana benziyo banane alalaa o boyatmıştır saçlarını sarıya :lol: :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 walla brad pitt mi desem bılmıyorumkı bı a$mı$ım ben ehe :) ama kımse benzetmıyo benı bırıne ya uhuhuhu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 matt damon a benziyomuşum[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Prawler, 21 May 2003 18:08 tarihinde demiş ki: matt damon a benziyomuşum[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Kandirmi$lar..[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 prawler nette yayınladığın resimlerden kesinlikle matt damon'a benzemiyorsun azmodai seni benzettikleri adam tek kaş, gönderme yapıyor olabilirler bi hesaplarını al ;) beni japona benzetirler hafif çekik gözlerim ve uzak doğu yemeklerine karşı olan büyük ilgim dolayısıyla futbolumda beckham'ım aynısıdır, o açıdan benzetenlerde olmuyor değil ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 kıskanma lam age of yapalım bu arada bi ara gene zevkli oluyor :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Kısa saçlı amerikan denizcileri vardır filmlerde fln klasiktir. Saçlarım koyu kumral olsada onlara benziomuşum. Lol! :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 BABACUM SANADAMI ORHAN PAMUK DEDİLER!! AYNI YOLDAYIZ ABİCİM!!! Ama bana en çok HAYRİİİ diolar yada HARYİ ONE diolar en basiti Harry Potter diolar :) kızıom[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 sana babamı diolar:) ıyyy[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bi alemsiniz ya kendime benziyorum ben itiraf ediyorum :)[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Prawler, 21 May 2003 18:15 tarihinde demiş ki: kıskanma lam age of yapalım bu arada bi ara gene zevkli oluyor :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Bana sorsan "Hemen gel yapalim dovem sizi gene" derim :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Jim Carrey'e benzetırler benı :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ali Faryd Mondragona benzetirler beni[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: -Wissy, 21 May 2003 18:35 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 21 May 2003 18:15 tarihinde demiş ki: kıskanma lam age of yapalım bu arada bi ara gene zevkli oluyor :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Bana sorsan "Hemen gel yapalim dovem sizi gene" derim :)[hline]tHe Original fi$h pişt hop fillerini yiyen pikemanler benim miydi lam[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 halamı oynuonuz ya:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 sanada bi ısmarliim orc lord sayaci:) PİTON! Orc_Lord:Iyy[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 hala oynuyoruz ayrıca age of o akdar kötü oyun değil ki[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Prawler, 21 May 2003 18:48 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 21 May 2003 18:35 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 21 May 2003 18:15 tarihinde demiş ki: kıskanma lam age of yapalım bu arada bi ara gene zevkli oluyor :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Bana sorsan "Hemen gel yapalim dovem sizi gene" derim :)[hline]tHe Original fi$h pişt hop fillerini yiyen pikemanler benim miydi lam[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] 2VS1'de ikinizin toplamindan cok puan yapan kimdi acaba :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 e biz geliyoruz damage alıyoruz ölüyoruz sen de puan alıyorsun gayet normal bi olay 2 vs 1 değil yanında comp wardı ayrıca[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Abi Comp deme bana ya :) Adam oyun boyunca surekli Resource topladi ve 20 ki$iden fazla ordu yapmadi.Delirdim :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ormandaki halimi phantom a benzetiyorlar[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 esas ben kimseye degil kendime benziyorum ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ahaha ya bende kurulu idi sanırm bende oyniim özledim şimdi:P[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: arcane, 21 May 2003 14:51 tarihinde demiş ki: said: DeLi_CeVaT, 20 May 2003 22:35 tarihinde demiş ki: beni her allaan kulu jack osbourne'e benzetiyo (bkz. mtv: the osbournes - ozzy'nin tipsiz oğlu). inkar edemem benziyorum ama hoşuma gittiğini söyleyemem :) lol demek sen oymuşsun... okulda hep gördüm kesin bu deli cevat dedim ama sormadım hiç sen söyleyince gözümün önünde canlandı jack osbourne a deli gibi benziyorsun.. edit: boldu düzeltttim [Bu mesaj arcane tarafından 21 May 2003 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] malesef :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Angel a.k.a David Boreanaz ' a benziyorum, benzetiliyorum :lol:[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar