Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Selamlar, Pek cok defa dedigim gibi Galaxy Note aldiktan sonra tablet bir isime yaramaz oldu. 16gb lik 3G li beyaz versiyonu bendeki. Amsterdamda havaalanindan almistim. Faturasi belgesi hepsi duruyor. Alet iyi durumda filimsiz kilifsiz hic kullanilmadi. Bir katlanabilir birtanede hardcase kilif var. Yedek koruyucu filmide var yaninda. Bunun disinda kutudan cikan nevar ne yok hersey mevcut. Fiyati 2.ellerin 900 tl civari. Bende o civarlarda anlasma taraftariyim. Yarin resimde eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Resim ekliyemedim henüz tablet yazlıkta tatil ediyor ben sıcakta çalışıyorum. Akşama resimlerini çeker yarında eklerim artık. Bahaneylede uplayalım. Pazarlık teklif ediniz canım çekinmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Guncel. Askerden once elden cikarayim. I5 ayarinda laptopla takasta dusunebilirim ufak tefek farklari aramizda hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Bunun telefon özelliği var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Malesef telefon ozelligi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Haydi yokmu isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Uplayayım, birde sorayım resim yüklemek için ne kullanıyorsunuz foruma çektiğim resimler dağlara taşlara sığmadığından eklemedim resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 resize et?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ettim de başka abuk subuk link verdi imageshack. ondan başka da ben kullanamıştım şimdiye kadar işimi göryordu. //Ya abuksubuk üyelik falan çıkmıştı çok uğraştırdı sonradan başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://imgur.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Dragonfire said: Haydi yokmu isteyen? selam bu sattığın tab2 mi oluyo? donanım özelliklerini tam yazarmısın ve güncellenmiş fiyat olarak ne istiyosun? bide bikaç resmini yüklersen memnun olurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Merhaba, Tab2 diye geciyor ama esas urun kodu GT-P7500. 16gb wifi 3g li. 7k mAh bataryali. Alali 15 ay oluyor kutusu faturasi kulakligi ve 2 adet cover casei duruyor. Iyi durumda sikintisi yok. Aldigimda 579€ di. Istedigim fiyat 900tl idi ancak fiyatlarin daha dusuk oldugunu gordum. Buna gorr birazcik indirecegim fiyati. Yalniz bunun telefon ozelligi yok badtan soyleyeyim. Eger istanbuldaysaniz yarindan itibaren 3 gunlugune ordayim elden gorebilir hatta alabilirsiniz. Kutusunu ivirini zivirinida persembe yollarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Uzunca bir sure filmle kullandim ama sonra filmsiz daha iyi olduuna karar verip kurtuldum filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 DHde 600-650tlye satıyolar sanırım oralara inmezsin 900 falan diyosun zira:S yinede teşekkürler halen model araştırmasındayım zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 sahibinden Soyle buldum. Orjinal kilifida var. Gerci note 10.1 demis ilan ama note degil bu. Tab 10.1 iste. 780 demisde bende 800un altina inmem sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar