Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hdd sorunu

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

hdd almayı planlıyorum 80gblık seagate
fakat bilgisayar p3 bu yüzden 80gblıkları görmeyebilir dedi de satan adam.40gblıkla deiştiririz dedi.
Fakat şöle bişi var 40gblık 105 mılyonken 80gblık 120 mılyon aradaki 15 mılyon icin bi tarafıma 40gb kaçmasını istemiyorum ne gibi bişi önerirsiniz?
görmeme ihtimali varmıdır bios update gibi bişilermi yapılır ne edilir?help..
herhangi bi yorum ne olursa (:[signature][hline]msn/mail
mail
Sosyal ağlarda paylaş

görüyor merak etme. bir çok p3 te denedim ve gördü.

bios update edilir edilmez değil ama güncellemesi varsa edilir. bir çoğununki çıkmadı maalesef.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlik olaya nasıl baktığına bağlı.
3 makinada denedim 3 ünde de gördü. henüz görmedi diyen de olmadı. bu verilerle %100 görüyor diyebiliriz :-p

şöyle diim onboard ses kartları çıkmadan önceki p3 boardlardan birindeki bios görüodu samsung 80 gb lık hdd mi ...[signature][hline]ICQ#85889898

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bios güncellemen gerek bide windows ta sorun yaşana biliyor bazen 160 gb hdd almıştım server için bios u update etmeme rağmen windows 2000 server görmemişti microsoft.com dan patch çektim anca öyle gördü ama xp falan kuruluysa görür %90
alman mantıklı git al 80 lik görmesse 40 kullanırsın :) makinanı değişirsen bi gün gene 80 lik hddm var dersin eheheh[signature][hline]- SlayerTr -
- SlayerTr'ye Üye Ol-
- SlayerTr'de Chat Yap-
- SlayerTr Forumlarını Oku-

Sosyal ağlarda paylaş

SATA yeni bir teknoloji. dolayısıyla donanımsal. bios update etsen bile olmaz yani :)
sen ide alacaksın.[signature][hline]ICQ#85889898

Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı uğurlu olsun. :)[signature][hline]ICQ#85889898

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...