Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Şimdi bu 2 şekilde oluyor: 1.Modemle bağı kopmuyor ama no internet access diyor ve 5-6 saniye sonra tekrar bağlanıyor. 2.Modemin wirelessı gidiyor, 1 dakika içinde tekrar başlıyor ve bağlanıyor. Modem ttnetin verdiği airties modem. işletim sistemi win 7. Birkaç gündür oluyor bu ve delirtti resmen. Nedir olay? Bi de bu olanlar torrentte çok fazla bağlantı kurmaya çalıştığında oluyor aynen, bağlantı sayısını kaldıramayıp bağlantı göçüp geri geliyordu. spyware falan mı yedim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 wireless kullaniyorsan adaptorde problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sıkıntılı bir modem zaten ya direk paraya kıyıp güzel bir modem mi alsam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sorun:ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 modemi kim vermis? ttnet demek ki sorun ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar