nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Arkadaşlar ben Gmailimen yahooya mail gonderince türkçe karakterler abidik gubidik çıkıo.Ama hotmailde fln yapmıo bunu?Sizdede aynı sorun varmı acaba.İki maildede accountu olanlar bi deneyebilirlermi acaba?[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bende de aynı şey oluyor... gmail türkçe karakterleri deskteklemiyor sanırım... benim adım bile bi garip gözüküyo.. türkçe karakterklerden dolayı[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Öyle öyle gmail'den Türkçe karakter gitmez, gelmez okunmaz. Fakat adres defterine kayıt girerken gönül rahatlığıyla sorunsuz türkçe karakter kullanabilirsiniz.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ya ama ben turkce karakterlerle dier mail hesaplarına gonderebiliorum herhangi bir sorun cıkmıo.Sadece YAHOO da yapıo bu sorunu[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Diğer maillerde türkçe karakter çıkıyor mu? Hmm... bilmiyordum bak bunu :) Ama bu gmail'in yapisi ile ilgili bir sorun sanirim. En iyisi birkac koldan bug bildirimi yapmak "tr karakter destegi yok" diye[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ben yaptım zaten.Sizlerde yapında iplesinler[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar