Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTFS ile ilgili sorun

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

Biraz göz attım ama arama'da işime yarayacak bir şeyler bulamadım maalesef ki.

İndirdiğim bir rar dosyasını extract ederken 4GB boş ntfs alanı istiyor benden. Herhangi bir şekilde hdd'mi parçalamadan bu dosyayı ftp32 uyumlu bir hale getirme şansım var mı?

Teşekkürler şimdiden.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

birşeyleri yanlış, eksik ya da ters yazmışsın arkadaşım. dosya sistemin fat olduğunda max. dosya boyutun 4gb olabilir. ntfs te değil. anlatmaya çalıştığın boş alanla ilgili bir sorun olmasa gerek. onun için bu şekilde yazdım.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

2.79GB büyüklüğündeki 61 adet parçaya ayrılmış X dosyasını extract etme girişimine bulunduğumda işlemin sonuna doğru

Diskte yeterli yer yok.
! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB

mesajını alıyorum. Olay tam olarak budur.

Ve benim anladığım kadarıyla fat32 sistemi 4GB+ dosya oluşturamıyor... Hmmm... Mecburen diski parçalayacağım madem. Umarım hallolur sorunsuzca.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ve önemli bir ek: Windows 2K kullanıyorum.

Bir program buldum HDD'mi parçalamak için ama XP' destekliyor sadece. En kötü ihtimalle harddiskimi fiziksel olarak parçalama yoluna gidebilirm.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

diski parçalamana gerek yok
evet doğru anlamışsın fat32 de max 4 Gb lık dosya oluşturabilirsin.
yani fat32 olan dosya sistemini ntfs e gönüştüreceksin. diski bölümlemek ya da parçalamak sorununun çözümü değil. olay dosya sisteminde yatmakta ...[signature][hline]ICQ#85889898

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

Yeniden işletim sistemi kurmam gerekirse ntfs kurmaya kesin niyetliydim fakat bu iş için pek format basasım yok bilgisayara şimdilik. NTFS'ye dönmek için önerebileceğin bir program var mı? Ve bu işlemden önce defrag vs... gibi işlemler gerekiyor mu? Ya da otomatik olarak tavsiye edeceğin program herşeyi halledecek mi?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Windows sistem araçlarında öyle bir araç göremedim ama partition magic yapıyor diye bir duyum aldım az önce. indirip dene istersen.[signature][hline]ICQ#85889898

Sosyal ağlarda paylaş

İlgin için çok teşekkür ederim. Deneyeceğim sonucu yazarım. Daha önce hiç 4.7GB'lik bir dosya açmam gerekmemişti.

En kötü ihtimalle knoppix aracılığı ile birşeyler yapmaya çalışacağım, fakat evde bulamadım cdmi... Arkadaştan alıp falan deneyeceğim. Dilerim olur.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...