Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl mi kablomu ?

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

öhöm sens yannış yazmışsın 512 adsl nin aldığı ping benim 128 kabloya eşit dicektin :D şahsen aslında doru söylüo benim 64 kablonun aldığı ping 256 adsl ye eşit misal..[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

For Albion İçim (Albion/MERLIN)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar iyide 512 adsl de kablo 256 dan alacagim hızdan daha yüksek bi hız ve kaliteye ulasamicakmiyim yani o kaliteyui alamicakmiyim. Bu adsl denen kurulusun ne tip yardimlari olabiliyorum[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi 512 adsl ile 60kb download ve 128 kablonun aldığı pingi alırsın -ki bu bölgeye göre değişiyor. 512 adsl kullanan bir arkadaşım benim aldığım pingin nerdeyse 2 katını alıyor yani iş sakat oyun oynayacaksan adslye pek yaklaşma derim. Ayrıca adsl teknik servisi arandığında telefonu temizlikçinin açtığına bizzat şahit oldum bunu da belirteyim :) Kadın açtı "Alö bidakka yemek yiyurlar abey" dedi[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kablonet kullanıcısıyım ancak adsl deki fiyat indirimi ve performans + ları yüzünden kabloyu bırakmayı düşünüyordum
ancak almış olduğum bir haber üzerine beklemeye karar verdim

kesin bir haber yok o yüzden insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum sadece dişimizi biraz sıkalım bir kaç ay kadar
eğer aldığım haber doğruluğu ilerki zamanlarda kesinleşir ise adsl ile kafa tutacak bir pozisyona gelecek (belkide daha iyi bilmiyorum) kablonet
benden söylemesi.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

kişisel izlenimlerim kablo kullanıcılarının pingimiz çok iyi diyerek kendini avuttukları yönünde.

eğer düşük ping istiyorsan isdn al.
ucuza yüksek hız istiyorsan adsl.
kazık yemek istiyorsan kablo.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

kabloda 256 ya verdigin paranın 20 milyon azını vererek 512k adsl alabiliyorsun. 20 milyonla da yaparsin birseyler artik. ayrica cok oyun oynicam ve dl yapmam diyorsaniz kotali adsl var 512k 49 milyon. ondan alirsiniz ucuza mis gibi oynar 70 milyonu da cebe atarsiniz.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...