Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 beyler bende 128 kablo var adsl e mi gecsem yoksa kablo 256 yami gecsem hangisinin 256 sina gecsem sizce bu yarista hangi taraf önde ?[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kabloda kal ![signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 adsl sux[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 adsl tabii ki.kablonun bir mantığı kalmadı bu son indirimden sonra.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 herşey fiyat değilki. 512k kablonun oyunlarda aldığı ping benim 128k kabloya eşit. Ayrıca kablo şirketleri daha kaliteli[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 öhöm sens yannış yazmışsın 512 adsl nin aldığı ping benim 128 kabloya eşit dicektin :D şahsen aslında doru söylüo benim 64 kablonun aldığı ping 256 adsl ye eşit misal..[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Arkadaslar iyide 512 adsl de kablo 256 dan alacagim hızdan daha yüksek bi hız ve kaliteye ulasamicakmiyim yani o kaliteyui alamicakmiyim. Bu adsl denen kurulusun ne tip yardimlari olabiliyorum[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bak şimdi 512 adsl ile 60kb download ve 128 kablonun aldığı pingi alırsın -ki bu bölgeye göre değişiyor. 512 adsl kullanan bir arkadaşım benim aldığım pingin nerdeyse 2 katını alıyor yani iş sakat oyun oynayacaksan adslye pek yaklaşma derim. Ayrıca adsl teknik servisi arandığında telefonu temizlikçinin açtığına bizzat şahit oldum bunu da belirteyim :) Kadın açtı "Alö bidakka yemek yiyurlar abey" dedi[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tamam tesekuurler sanirsam istedigim yanıtı aldim :-)[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ping başlı başına iss nin öncelik meselesi heralde yüksek hızlara kıyak oluo :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 eheh o piti piti yap :)[signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT FbLEe LeRin YeNi aDrEsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ben kablonet kullanıcısıyım ancak adsl deki fiyat indirimi ve performans + ları yüzünden kabloyu bırakmayı düşünüyordum ancak almış olduğum bir haber üzerine beklemeye karar verdim kesin bir haber yok o yüzden insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum sadece dişimizi biraz sıkalım bir kaç ay kadar eğer aldığım haber doğruluğu ilerki zamanlarda kesinleşir ise adsl ile kafa tutacak bir pozisyona gelecek (belkide daha iyi bilmiyorum) kablonet benden söylemesi.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kişisel izlenimlerim kablo kullanıcılarının pingimiz çok iyi diyerek kendini avuttukları yönünde. eğer düşük ping istiyorsan isdn al. ucuza yüksek hız istiyorsan adsl. kazık yemek istiyorsan kablo.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kabloda 256 ya verdigin paranın 20 milyon azını vererek 512k adsl alabiliyorsun. 20 milyonla da yaparsin birseyler artik. ayrica cok oyun oynicam ve dl yapmam diyorsaniz kotali adsl var 512k 49 milyon. ondan alirsiniz ucuza mis gibi oynar 70 milyonu da cebe atarsiniz.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majesty1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 [i]Para battıysa kablo ama tabiki bmn tavsiem adsl..paylaşımda da hzı düşmüo..zaten olmuş 256 k lar 49 kağıt..şahsen ben çok memnunum..al sen bi adsl port.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar