Disappear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 http://www.torrentbits.org/browse.php?cat=17 oyun cikti oyunu falloutu yapan abimiz yapiyor mutlaka oynayin derim bir bard i oynuyoruz ve oyun rpg ama komedi en guzel yani ise duydugum kadariyla hanlara falan girip muhabbet edip icmeniz eheh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 oyun sitelerinden ve dergilerden pek iyi not alamamış ama denemeye deyer,ne de olsa brian fargo yapmış.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 peh... Personal Computerler oyun oynamak için icad edilmediler. Ben bilgisayar başında kaptıramıyorum kendimi o kadar çok. Belki koltukta oturmaktandır. Ama oyun dediğin konsola çıkmalıdır! Bu arada oyun, espritüel yanı ağır basan fakat zaman içerisinde biraz zayıf kaçabilecek bir şeymiş izlenimi uyandırmıştı bende çıkmadan önce de sağdan soldan edindiğim izlenimler yüzünden.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar