Peka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bayagidir hic ss koymuyorudum koyiyim bari bisiyler burda overenchanted silahimiz ; http://baaluo.sitemynet.com/siege/7.jpg burda cumartesi gunki dion siege den bir goruntu 16 clan saldiracakti geldiler gorduler vazgecip gittiler :) bu garibanlarda siege in tek olenleri http://baaluo.sitemynet.com/siege/plzz.jpg burdada elimde eminence varken overlord+prophet+ss+bd bufflari ile statlar http://baaluo.sitemynet.com/siege/buff.jpg [Bu mesaj -Ari- tarafından 20 Ekim 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Ari- tarafından 20 Ekim 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 mynet biraz dingildak oldugu icin resimler acilmiyabilir X zimbirtisina sag click -> ozellikler -> ordaki linki kopyalayip browserinize yapistirarak gorebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 duzelttim mesajını canem,copy paste daha rahat yapın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bir daggeruser'a gore cok da iyi aslinda mdef :) b grade jewellery var ama orda ss in mdef buffi yok zaten saol ari :) , bide sey dicem sen gidip bi lineage2/system klasorune baksana ne ss ler vardir orda ben format attim kaynadi eski ss ler :/ , makina bazen kendisi ss aliyor ama abuk subuk yerlerde komik seyler vardi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 rahmetli oldu benim l2 klasoru hehe keske saklasaymısım 50-60 ss vardı nostalji yapardık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ssler super olmus:) ya crystal daggeri nasil +7 yaptin?+3den sona yanma ihtimali cikiyordu bildigim kadariyla, bi taktigi mi var nedir olay +7 yapmadaki? bi de o elidneki emi bow degil gibi sanki hazard bow a benziyor... yoksa yine mi sekli degisti bu emi bow un? [Bu mesaj kopekolduren tarafından 20 Ekim 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 taktik maktik yok $ans i$i c2 textureleri ile emi oyle gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 simdi sen 4,5,6 ve 7. echantleri tamamen sansa mi yaptin? yani o zaman coook sanslisin,birinde yanmasa otekinde yanar silah ya :)) yada bu sey mi blessed enchant scroll mi?[signature][hline]EsKiYa,not high lvl elf archer,at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 haftada bi canim skiliyor basiyorum gozumu kapiyim scroll u eet $ansliyim bayagi ama sadece enchant konusunda drop,craft olayinda $ansim yok pek +8 denicem bugun yarin ama patliyacak gibi geliyor hadi hayirlisi [Bu mesaj Popeye tarafından 05 Kasım 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 speed'in nasil 190? ww ile kullanilabilinir baska bir buff varmi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 set hız bonusu veriyosa üstüne ww kullanılıyo mu? eğer kullanılıyosa öledir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 swordsinger in buff i song of wind var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 haa hayatimda hic ss ile oynamadim ne guzel alalim clana bi adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 zati ss siz grup olmas denemelisin onun tadi apayri ss+bd+prophet (yada WC) oldumu grup cosar..... aw tank filan demiorum onlar zaten grubun bel kemikleri[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 21+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 27+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar