PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Az önce 3 dk izleme gafletinde bulundum arkadaşlar. Gülme ihtiyacınız varsa izlemelisiniz. Saadettin Amca MELEK rolünde.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 :D Angels Of Turkiye[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya bi uzaktan kumandalı araba bölümü vardı kopmuştum onda. işte bi dede var.bu dede torununa uzaktan kumandalı araba alma vaadinde bulunuyo.ama hali vakti yerinde değil.neyse bisürü olay geçiyo bunlar bi sürü zorluk atlatıyo en sonunda kapı çalıyo.çocuk gidip kapıyı açıyo.açar açmaz saadettin teksoy un göründüğünde arkasından çıkan dumanlar çıkıyo.ve oyuncak bi araba salona doğru gidiyo tabi çocukta peşinden.3 -4 saniye sonra saadettin teksoy elinde uzaktan kumanda içeri giriyo.o bölümde kopmuştum işte.sezercik ten sonra en komiğime giden sadettin teksoy ve tarkan(atıl kurt!)sıkılınca özellikle pazarları starı açıp neşemi buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 HUeheh o bölümü biliyorum Almayadan işte O Küçük cocuğun babasının Kardeşinden para geliyor faln Bu Küçük cocuğun babasıda Kaza yapıyor Hasthaneye yatırıolar faln Para lazım oluyor Sadetttin teksoy zarfı alıor Çoçuğun cantasına koyuyor .. ''Dede bune dede'' faln süper ya ... Dede sonra Allahım sana çok şükür faln ama Saddettin tek soyun o Eldivenlerine bittim yani ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya bide ben sahurda tekrarını izledim gecenin o vakti sadettin teksoy vallaha beni uyandırdı.bi daha uyuyamadım ya.adam cins :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 çoğu duygu sömürüsü oluyorç.isnanalrımız başında kitlenip kalıyor. (vah olm vah yawrum du felan :/ )[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Arkadaşlar bunlar toplum için gerekli şeyler. İnsanlar dinlerini unuttu, melekleri falan takmamaya başladılar. Toplumun silkinmesi için gerekli böyle programlar. Ama biraz daha prime-time a alınmalı, çok geç böyle çocuklarımız izleyemiyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 abi bu işler robocop kıyafeti giyip azından 5 sn de bi anca bi kelime cıkarmaylamı olcak:)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 26 Ekim 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 eskiden daha ghost busters misali takiliyordu. ne bileyim tuvalet deliklerinden çıkıp insanların poposunu kemiren hasenat isimli kemirgen yaratık ya da hayaletler bilmemneler. şimdi daha çok sosyal yardım programi gibi olmuş.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bütün bölümlerde başrolde sadettin teksoy mu var?s[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yahu bu tur programlarin sahi KALP GOZU dur[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Kalhiae, 26 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki: :D Angels Of Turkiye muahuha :)[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 fazla izlemiyom bööle programları ama yitirilmiş bazı değerlerin anlatımı için bazılarının konuları anlamlı fakat Sadettin Teksoy o deri eldivenleriyle olayı bitiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 abi saadettin teksoy yarıyo ya, adamın sunuşu yeter arka fonda dumanlar fln haha[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ya s.teksoy = efsane başka ne denilebilirki..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bu programlar yüzünden annemden yemediğim fırça kalmadı. yaa hayat kolay değil bilmemne falan diyip duruyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 garipte sadettin teksoy diyince aklıma medyum memiş geliyo neden acaba.bide bu memiş dinsel şeyler yazıyodu starda.yani garip bi kombinasyon hem medyum hem memiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 şu an müthiş program sırlara yolculuk star'da,kaçırmayın derim[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 s.teksoy'un programında adam oda kokusunu normal koku gibi üstüne sıktı,bende sandalyeden düştüm muhauhzuhauahueahua[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Şimdilerde Beyaz Showda bu tarz programlarla dalga geçen YUSUF YUSUF diye bir bölüm varmış. Nasıl bir şey merak ettim.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: uncla, 28 Ekim 2004 00:02 tarihinde demiş ki: ya s.teksoy = efsane başka ne denilebilirki.. ya s.teksoy = efsane = şöhretler büfe[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar