Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SIRLARA YOLCULUK


PZ958

Öne çıkan mesajlar

ya bi uzaktan kumandalı araba bölümü vardı kopmuştum onda.
işte bi dede var.bu dede torununa uzaktan kumandalı araba alma vaadinde bulunuyo.ama hali vakti yerinde değil.neyse bisürü olay geçiyo bunlar bi sürü zorluk atlatıyo en sonunda kapı çalıyo.çocuk gidip kapıyı açıyo.açar açmaz saadettin teksoy un göründüğünde arkasından çıkan dumanlar çıkıyo.ve oyuncak bi araba salona doğru gidiyo tabi çocukta peşinden.3 -4 saniye sonra saadettin teksoy elinde uzaktan kumanda içeri giriyo.o bölümde kopmuştum işte.sezercik ten sonra en komiğime giden sadettin teksoy ve tarkan(atıl kurt!)sıkılınca özellikle pazarları starı açıp neşemi buluyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HUeheh o bölümü biliyorum Almayadan işte O Küçük cocuğun babasının Kardeşinden para geliyor faln Bu Küçük cocuğun babasıda Kaza yapıyor Hasthaneye yatırıolar faln Para lazım oluyor Sadetttin teksoy zarfı alıor Çoçuğun cantasına koyuyor .. ''Dede bune dede'' faln süper ya ... Dede sonra Allahım sana çok şükür faln ama Saddettin tek soyun o Eldivenlerine bittim yani ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bunlar toplum için gerekli şeyler.

İnsanlar dinlerini unuttu, melekleri falan takmamaya başladılar. Toplumun silkinmesi için gerekli böyle programlar. Ama biraz daha prime-time a alınmalı, çok geç böyle çocuklarımız izleyemiyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden daha ghost busters misali takiliyordu. ne bileyim tuvalet deliklerinden çıkıp insanların poposunu kemiren hasenat isimli kemirgen yaratık ya da hayaletler bilmemneler. şimdi daha çok sosyal yardım programi gibi olmuş.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...