Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yahu bu okuldaki makinalarda admin şifresi girmeden pek birşey yükleyemiyoruz, bu şifre nasıl etkisiz hale getirilir, veya nasıl oyun yükleyebiliriz vs. Bu arada makinalarda Win 2K var.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 starcraft wolfenstein tarzi oyunlari calistirabilirsiniz oyunu kendi makinana kur evde sonra kurulmus halini cdye yaz okuldaki bilgisayarda copy paste et ve calistir :) temp altinda 20 gb yukleyebildigimiz icin biz bu sekilde calistiriyoduk okulda oyunlari yalniz logot olunca geneld otomatik silinir temp altindakiler bizde cdyi yanimizda tasirdik herseferinde copy paste yapiyorsun options kisisel ayarlari falan yapicaksin her yuklediginde tek sorunu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Şekil 1 - A bunu ben yaptım sonra asistanlar elimize verdiler bence deneme sonu pek hoş olmaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hicbirsey olmaz.. en fazla uyari verirler.. uyari vermeden bisey yapamazlar.(disiplin gibi) win startup disketiyle yada linux ile boot et makinayi ve sonra bilgisayarda "sam" dasyasini ara. Bulunca bir diskete kaydet ve "LC5" programi ile brute force ile sifreyi kir. Ben sam dosyasini aldim 2 gunden beri bruteforce ile sifreyi kirmaya calisiyorum. "LC5"in en guzel ozelliklerinden biri de pause edip sonra devam edebiliyorsum.. Su anda 14 gun daha var taramanin bitmesine.. Yavas yavas halledecez bakalim.. Bu arada ben sifreyi bulmakla ugrasamam diyorsan kendi bilgisayarindaki "sam" dosyani okula disket ile tasi ve okul bilgisayarindaki "sam" dosyasiyla degistir. :) Kendi sifreni yaz ve admin hesabiyla bilgisayari kullan :) Kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Tabi bir şey olmuyor ama asistanlar ile papaz olmak pek hoş olmaz özellikle lab larda eline verebilirler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 SC oynayamıyoruz, crack registry'i değiştiriyor da :) Asistan falan pek yok bizim okulda :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 28 Ekim 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Biz de Sc yüzünden ceza almıştık ama biz yüklemiştik bak http://meskwd.altervista.org/mesknetkods/index.html ye gir sc nin ffull sürümü indir zip dosyası olanı o crack lenmeiş modu sonra bir adet orjinal sc cd si ile oyuna gir .Biz bunu yaptık ve 1 gün boyu oynadık bölümde sonra asistanlar bize kapağı koydular.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Orjinal cd yok :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: UnKnownTR, 28 Ekim 2004 14:54 tarihinde demiş ki: hicbirsey olmaz.. en fazla uyari verirler.. uyari vermeden bisey yapamazlar.(disiplin gibi) win startup disketiyle yada linux ile boot et makinayi ve sonra bilgisayarda "sam" dasyasini ara. Bulunca bir diskete kaydet ve "LC5" programi ile brute force ile sifreyi kir. Ben sam dosyasini aldim 2 gunden beri bruteforce ile sifreyi kirmaya calisiyorum. "LC5"in en guzel ozelliklerinden biri de pause edip sonra devam edebiliyorsum.. Su anda 14 gun daha var taramanin bitmesine.. Yavas yavas halledecez bakalim.. Bu arada ben sifreyi bulmakla ugrasamam diyorsan kendi bilgisayarindaki "sam" dosyani okula disket ile tasi ve okul bilgisayarindaki "sam" dosyasiyla degistir. :) Kendi sifreni yaz ve admin hesabiyla bilgisayari kullan :) Kolay gelsin.. disiplin nedir ki? account'unu blocklarlar, cok daha beter bi durum. asistanlarla papaz olma, sonu kotu olur.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 dur bakalım bizim okuldada yeni yeni bilgler aldılar yok hiç bişi yapamaz mışız ben onlara yapacağımım bilirim :p bu yolda ii admin şifresi fln olursa kullncam.8. sınıftayken bileydim bunları ah aha[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Orjinal cd yoksa crack ini taşı cd ile falan ayrıca asistanla account blocklanması okuldan atılmaktan daha kötü bir durum olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar