LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 2 yıl içinde bir logitech g9 bi tane de g9x i çift tıklama sorunu yüzünden çöpe attım.Bu sebepten bir daha da logitech almak istemiyorum.bana önerebileceğiniz mouse lar nelerdir? İstediğim özellikler şunlar; mousepad kullanmıyorum masada kullanırken sorun çıkarmasın(şuan geçici a4 kullanıyorum malca hareket ediyo), yanda 2tuşu olsun(g9 lar gibi) en önemlisi 1 sene dolmadan çift tıklama sorunu yapmasın. vatan bilgisayarda thermaltakein esport mouseları var onlar nasıl bilenininz varmıdır bu arada? g9 serisi aslında tam istediğim gibi ama işte çift tıklamaya başladımı bende ona çift tıklıyorum duvara karşı pek iyi olmuyo sinir stress sahibi yapıyo adamı Not: en önemlsi diablo oynuyorum onu söylemeyi unutmuşum, mouse katili malum ona göre öneri verin canlar, hade öptüm byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Yanda sadece iki tuş istediğin için bu O stoklarda yok diyor doğrusu ama marka Razer yani, aynı sitede var baya çeşidi bir bak oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ms x8 sidewinder senin ilacın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,6281054 suna bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar