Disappear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 gittim guzel olmu$ $eytan beni bundan bi onceki filmdeki kadar korkutmasada bayagi gerdi bazi yerlerde sonucta guzel film gidilir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: screamer, 20 Ekim 2004 23:56 tarihinde demiş ki: Var mı Ring gibisi , daha iyisi Samara nın kendisi !?!? Sen Sadako yu gör ..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bana ne Samara nın Japon amca kızından bana Samara gerek Samara !?!!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Samara daha taş zaten boşver sadako yu :P[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Bonecrusher, 22 Ekim 2004 12:44 tarihinde demiş ki: said: streamin, 21 Ekim 2004 18:44 tarihinde demiş ki: o orjina lolan the ring calinti yani İlk çekilen film Ringu, ama The Ring çalıntı değil yeniden çekilmişi.. İkisi de Kôji Suzuki'nın romanından uyarlanmış. The Ring çalıntı bir filmse, Matrix çalıntının allahı... Matrix..?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 matrix demişken bence tam tersine son terminatör matrixten özenti oldu ne düşünüosunuz bu konuda[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar