Kendersever Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 nasi olur bu islem? bi topic vardi bootxp ve themexp programlarinin linki olan ama,ben rahtsiz bi kisilik olarak kendi resmimi koymak istiyorum,nasi olucak bu is?[signature][hline]Şahsım diye söylemiyorum,yahuu gugıl gibi arama motorlarının "grafik" arama seçeneğini kullanamıcak kadar odunsu bi yapıya sahibim...valla bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 themexp ile istedigin sekilde degistirebiliyodun zaten. bu template yukle sonra ayarlardan istedigini degistir...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 stylexp i indir.demo versiyonu bile :P çok fazlasıyla işine yaracaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 eyvallah...du bakalim patlatacaz bilgisayari sonunda ama...neyse...[signature][hline]Şahsım diye söylemiyorum,yahuu gugıl gibi arama motorlarının "grafik" arama seçeneğini kullanamıcak kadar odunsu bi yapıya sahibim...valla bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 +1 style xp ancak tehlikeli bir islem yapacaklara uyarim olsun eger yannis bir sekilde ayarlama yaparsaniz o ekran bri kez daha asla cikmaz .! format atmak zorunda kalrisiniz yada xp sistem geri yukleme ![signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 www.wincustomize.com dan boot screens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar